Koji?![]()
Stigao mi baš dobar blend (baš), pa se igram sa ekstrakcijom. Kad je dobra kafa, toliko je teško zeznuti stvar, treba da budeš baš doktor.
Je l' valja uopste cemu? Mozda se slabo prodaje ili je neki meh model, pa ga svaki treci dan snize za upola cene?Danas na akciji,
Magnifica S je upola cene (imam je), ne znam da li ovaj aparat nudi duplo više?Danas na akciji,
Kad pomenu automat, pošto sam jako dugo na točkovima uzimam često na pumpama i slovenački Petrol ima najbolju kafu, vidim piše barcaffe ali ukus je baš dobar (espresso i sa mlekom).Kad nema bolje,dobra je i ova sa automata
Pojma nemam. Ne mora da znači.@nidza pitam se da li je to ovo sto imamo i mi: https://baristocratia.com/
Opet zakasnio. Video tek danasDanas na akciji,
Ja sam probao kafu iz tog aparata, po mom mišljenju solidna. Čovek koristi aparat u poslovnom prostoru i skuvao je na njemu ko zna koliko kafa za više od godinu dana i nema nikakvih problema.Bice opet za neki dan, samo i dalje ne znam da li je dobar ili los aparat? Kad je nesto dobro, retko kada je na akciji, a ovo mi deluje kao da pokusavaju da se otarase nekog starog modela koga niko ne kupuje ili su bili izlozeni.
Isto, ne znam kakva je, uvek propustim kada je popust.Bice opet za neki dan, samo i dalje ne znam da li je dobar ili los aparat? Kad je nesto dobro, retko kada je na akciji, a ovo mi deluje kao da pokusavaju da se otarase nekog starog modela koga niko ne kupuje ili su bili izlozeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari