Ja ne osećam da mi je mnogo kofeina pa da kao treba da smanjim, popijem nekad i kasnije uveče ali nemam problem sa spavanjem. Nekad se desi da ne popijem tu prvu jutarnju kafu kad ustanem i ne smeta mi. Probao bih i da pravim single umesto dupli, ali ne umem

. Mnogo zeznuta stvar ova kafa, kad jednom kreneš da piješ dobru kafu, teško je vratiti se na "normalnu". Nestalo mi bilo pre neki dan kafe u zrnu, a dostava nešto kasnila. Shvatim da nemam ni tursku ni nes u kući, i odem i kupim (kao nekad će i gosti tražiti, mada se ne dešava). Na kraju, tursku prosuo (ne umem više da je skuvam očigledno), a u nes dodao mleka i šećera i nekako popio, bez toga nisam mogao.
Inače, naučio sam da pravim srce kao late art

. Problem mi je što mi bude poprilično teško da napravim adekvatnu penu od bademovog mleka, a ženi ne prija kravlje pa samo bademovo koristi. Čak sam kupovao i mleko za koje kao piše da je "barista" namena, i opet baš teško da napravim kako treba. Recimo da svaki 3. put uspem od bademovog mleka, i to moram više da ga stavim, prebrzo se zagreje ako sipam manju količinu mleka. Od kravljeg mleka sam naučio da pravim kako treba, ali mi nije gušt jer ja kapućino i ne volim, samo pravim ženi ili kada neko dođe, tada koristim priliku da vežbam

.