Za koliko ste nasli philips i gde?To je preskupo, nesto do 60K, u nadi da i to nije mnogo, jer ovo uzimamo privatno, i pitanje da li ce svi ucestvovati.
Za koliko ste nasli philips i gde?To je preskupo, nesto do 60K, u nadi da i to nije mnogo, jer ovo uzimamo privatno, i pitanje da li ce svi ucestvovati.
Mislio mozda da si negde nasao jeftinije, vidim da kazes do 60k, a najjeftinije po prodavnicama je 68kPa nisam ga jos nasao ali ima ga po nasim prodavnicama koliko videh..
Za pocetak da te ispravim oko kafe,ne ide 3 u 1,ides sa 2 u 1 kesicama (bez secera one). Ako ti je to mnogo mekano,mozes slobodno turiti neku komercijalnu mlevenu tursku,sta god da nadjes u radnji,radice posao. Za aparat,gledaj neki Flair 58,to ti je OK kao pocetniku,da udjes u fazon.Posle ces lako.Koji aparat za kafu bi ste preporucili da je solidan, a da nije mnogo skup, do nekih 100€.
Da moze da se napravi duzi sa.
I ako moze objasnjenje kako to radi, posto nikad do sad nisam imao takav aparat, kakva kafa ide, jel onaj nes 3in1 kesice ili sta?
Zna li neko gde bih u Beogradu mogao da kupim sito za 54mm portafilter?
Tražio sam malo po netu, ali zasad nisam imao uspeha. Treba mi sito zapremine 14-16gr.
Mozda ovo dodje u obzir..To je preskupo, nesto do 60K, u nadi da i to nije mnogo, jer ovo uzimamo privatno, i pitanje da li ce svi ucestvovati.
Bolje da uzme ovaj novi aparat što se pojavio na usb, zakači ga na powerbank i može gde god hoće da pravi kafu.Za pocetak da te ispravim oko kafe,ne ide 3 u 1,ides sa 2 u 1 kesicama (bez secera one). Ako ti je to mnogo mekano,mozes slobodno turiti neku komercijalnu mlevenu tursku,sta god da nadjes u radnji,radice posao. Za aparat,gledaj neki Flair 58,to ti je OK kao pocetniku,da udjes u fazon.Posle ces lako.
Kupio sam ovaj aparat. Nije narocito skup, a jedini (bar da ja znam) u tom cenovnom rangu koji ima normalan stimer (a ne onu neupotrebljivu, debelu lulu). Pomislih, mozda ce mi dobro doci kao zamena za french press.Zna li neko kakav je ovaj xiaomi aparat.
Obavezno javi detaljnije utiske . Planiram da ga kupim ali ne žurim, sačekaću neki popustKupio sam ovaj aparat. Nije narocito skup, a jedini (bar da ja znam) u tom cenovnom rangu koji ima normalan stimer (a ne onu neupotrebljivu, debelu lulu). Pomislih, mozda ce mi dobro doci kao zamena za french press.
Prvi utisci nisu losi uopste - stimer je dosta jak i deluje mi da uz malo vezbe, moze da se postigne odlicna krema.
Evo da vidite kako izgleda u poredjenju sa ostalim stvarcicama:
Pogledajte prilog 487990
Evo kako je ispala krema iz drugog pokusaja - malcice je "oversteamed", pa ne moze da se lepo nacrta, ali nema mehurica i fina je tekstura. Javicu detaljnije utiske kad ga jos malo istestiram:
Pogledajte prilog 487991
I finalni napitak - kakao sa mlekom:
Pogledajte prilog 487993
Utisci, utisci...Kupio sam ovaj aparat. Nije narocito skup, a jedini (bar da ja znam) u tom cenovnom rangu koji ima normalan stimer (a ne onu neupotrebljivu, debelu lulu). Pomislih, mozda ce mi dobro doci kao zamena za french press.
Prvi utisci nisu losi uopste - stimer je dosta jak i deluje mi da uz malo vezbe, moze da se postigne odlicna krema.
Evo da vidite kako izgleda u poredjenju sa ostalim stvarcicama:
Pogledajte prilog 487990
Evo kako je ispala krema iz drugog pokusaja - malcice je "oversteamed", pa ne moze da se lepo nacrta, ali nema mehurica i fina je tekstura. Javicu detaljnije utiske kad ga jos malo istestiram:
Pogledajte prilog 487991
I finalni napitak - kakao sa mlekom:
Pogledajte prilog 487993
Količinu vode ne možeš da podešavaš? Definisna je u napred?Kupio sam ovaj aparat
Po ovom sto pise na zvanicnom sajtu,ne moze da se podesava kolicina. Cudno je da nema nikakvih recenzija na YT....Količinu vode ne možeš da podešavaš? Definisna je u napred?
Kada se pokrene funkcija pare ili tople vode u aparatu za kafu, voda u rezervoaru za vodu će se zagrijati unutar aparata kako bi se proizvela para ili topla voda, a zatim će se transportovati do izlaza za kafu ili mlaznice za paru kroz unutrašnje cevi. Oklop proizvoda je izrađen od nerđajućeg čelika i ima sposobnost da izdrži visoke temperature.
Rezervoar za vodu je napravljen od AS materijala (akrilonitril-stiren kopolimer), koji je sigurna plastika koja se obično koristi u posudama za kontakt sa hranom. Para teče iz rezervoara za vodu do mlaznice nakon što se zagreje, i ne vraća se u rezervoar za vodu niti dolazi u kontakt sa njim u stanju visoke temperature.
Dizajn proizvoda će biti u skladu sa standardima sigurnosti materijala u kontaktu s hranom kako bi se osiguralo da materijali u područjima u kontaktu s parom ne ispuštaju štetne tvari na visokim temperaturama.
Kako bi cijevi bile čiste i bezbedne, preporučujemo da ih redovno uklanjate kamenac.
Ovaj aparat uopšte nije bio na popustu danasSamo danas u Gigatron uz kod XRTSRD je ovaj aparat za 39 999
Onda ga zaobićine moze da se podesava kolicina.
BIo je, bilo je potrebno samo ubaciti kodOvaj aparat uopšte nije bio na popustu danas
Vredi li ovaj aparat DELONGHI Dinamica ECAM350.15.B za 40k ?Samo danas u Gigatron uz kod XRTSRD je ovaj aparat za 39 999
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari