Taman posla sda se ljutim😄Nemo se ljutiš, da promeniš dobavljača?
Ja sam im u lice rekao šta imam kući od opreme baš zbog toga da mi ne uvale ugalj i opet su mi spakovali ugalj. Ugalj - ugalj.
Još uvek nesam školOvao kako se koristi multiquote, pa moram ovako😄Promeni kafu, imaš dobar aparat.
Pogledao sam im sajt i deluju odlično. Probaću ih jednom sigurno. A dostavu bih svakako morao da platim. Ličko Petrovo Selo (što bi rekli u Državnom poslu😄) mi je predaleko.Naruči kafu iz Malaja coffee, plati unapred, da te ne bi dostava izašla 750 dinara. Meni je Honduras po meri, ali naravno svi imamo drugačiji ukus.
Osnovna razlika je u granulaciji mlevenja, a obicno su ti jeftiniji mlinovi predvidjeni za neprecizno i krupnije mlevenje (moka pot, filter kafa)Po cemu se razlikuje mlin za espresso u odnosu na mlinove za ostale vrste kafe?
Video i ja juče u BG, Mega Maxi na Vilinim vodama, imali celu paletu.Novi Sad, bivši tempo, imate još 20tak aparata po 9.999, vredi.
Naleteo sam na njih, slucajno, na netu. Pakovanja deluju lepo, uredno, bas se premisljam koju da narucim, za probu... Kazes tebi je Honduras dobro legla, a da li si imao prilike jos neku da isprobas? Vidim da su im sve varijante medium, sto je meni ok, jer uglavnom takva zrna i koristim (sve redje light sada, jer ih je teze i naci, a da vrede novca).Naruči kafu iz Malaja coffee, plati unapred, da te ne bi dostava izašla 750 dinara. Meni je Honduras po meri, ali naravno svi imamo drugačiji ukus.
Da li neko koristi TIMEMORE Chestnut C3ESP PRO
nema ga na YT. čudnovredi li sta..
U specifikacijama je navedeno da ovaj uređaj ima pumpu od 20 bara, tako da nisam siguran koliko to može dati dobru kafu.Ovaj Xiaomi aparat deluje zanimljivo. Nadam se da ce neko imati dodira sa njim pa da prenese vredi li sta..
Da li je to mnogo ili malo pošto u toj cenovnoj klasi a i skuplji aparati imaju 15 bari pritisak?U specifikacijama je navedeno da ovaj uređaj ima pumpu od 20 bara, tako da nisam siguran koliko to može dati dobru kafu.
To je preskupo, nesto do 60K, u nadi da i to nije mnogo, jer ovo uzimamo privatno, i pitanje da li ce svi ucestvovati.Bolje pazarite neki DeLonghi. Preporuka za Dinamica plus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari