Poslednjih 10-tak godina u svojoj Juri S70 koristio sam Corega tablete za čišćenje proteza koje se kupuju u apotekama. Meni su se pokazale odlično. U aparat ubacujem 1 i po tabletu za svako čišćenje. Postoji više vrsta, ali koje god sam probao efekat čišćenja je isti. U ponudi su bile su neke sa mirisom paste za zube i neke neutral, ako se sećam.
Haha, sve jasno, hvala puno!Bas sam hteo da napisem preporuku za K3 Coffee. Sve sto sam uzimao kod njih do sada mi je bilo odlicno.
Prvo sto primetim, za razliku od drugih kafa, kako god sameljem kafu mlaz mi bude kao med i uvek cista soljica. Nema kapljica po zidovima soljice i uvek lepa krema. Pretpostavljam da je zbog svezine same kafe. Uglavnom sam dobijao kafu ciji je datum pecenja bio nekih 10ak dana pre nego sto je dostavljena. Jedino mi za Holiday Blend nije pisao datum pecenja.
Trenutno, barem sto se mog ukusa i standarda tice, su mi najbolje Office Blend, Magic Blend i od single Guatemala.
Sto se tice placanja dostave. Ima ih na jednom velikom online shopu na slovo S......., sto su do skoro imali i svoj kablovski kanal. Pa ako si korisnik kablovskog operatera koji poseduje taj shop, onda imas i besplatnu dostavu na paketomatima![]()
Samo 1kg.EspressoDirekt i dalje prodaje kafu u kilogramskoj ambalaži ili su, možda, počeli da prodaju i u manjim pakovanjima ?
Krenulo me ovih dana sa datumima u pm .p.s.
Narucio sam oro nero iz SD, javljam kakav je kad stigne
Koliko vidim koristi svoje kapsule, dakle ogranicen si na to da kupujes kapsuje od njih, ne moze bilo koja kafa.Da li neko ima iskustva sa ovim aparatom? Izgleda mi mocno, a Italijan koji mi ga prodaje kaze da je espreso bolji nego sa profesionalnih aparata.Pogledajte prilog 484010
Slobodno baci pogled i na delonghi ecp35.31, malo jeftiniji od Dedica-e, ali ima bojler, pa je, uslovno, makar par stepeni stabilnija temperatura prilikom pravljenja kafe (bez obzira na to, oba aparata zahtevaju zagrevanje portafiltera, pre pravljenja kafe). Sto se tice kvaliteta, priblizni su jedan drugome... Dedica zahvaljujuci termobloku bude spremna za pola minuta da zapocne sa pravljenjem kafe, ali preporuka je da ipak dobro zagrejes portafilter pre prve kafe (najveci minus Dedica-e je sama temperatura pri esktrakciji, pa se moze desiti da kafa bude mlaka i kiselkasta). Oba aparata su ok, ukoliko nemas potrebe za pravljenjem veceg broja uzastopnih kafa. Ja, u kuci, jedini pijem kafu, koristio sam Dedica-u godinu dana, sasvim ok rezultate sam izvlacio (doduse to je bilo pre 10ak godina, kafa je tada bila znatno kvalitetnija, u przionicama, nego danas).Da li je i dalje najbolji manuelac aparat DELONGHI Dedica Style EC685.M? Ovaj model sa ovom bojom(šifrom) je sada na akciji 19.000 u domaćoj radnji.
Znam da uz male modifikacije može da pravi dobru kafu za kućne uslove. E sad nisam dugo pratio možda ima trenutno nešto bolje?
Magnifica S bude cesto na akciji bas tako, oko 300e. Sada imas par ponuda za nekih 38-39k dinara.Pozdrav,
Koristim gaggia style vec par godina svakodneveno. Iako je mozda jedan od najgorih aparata po ceni, meni je ukus i kafa totalno okej, iskreno nije da sam neki strucnjak za kafu (sto mozete zakljuciti ako mi je espreso sa gaggie dobar).
Medjutim, krenulo je da me nerivra jako sto nije automatski aparat i mlevena kafa mi je svuda po kuhinji. Uzeo bih neki automatski aparat sa mlinom, cisto zbog pedatnostni. Sto se tice kvaliteta, kao sto sam rekao nisam bas nesto probirljiv.
S obzirom na to, da li postoji neki jeftiniji automatski aparat koji bih uzeo nov? Recimo do 200-300eur. Ili da se opredelim za neki polovni. Ukoliko uzimam polovan, sta biste mi preporucili za moje potrebe? Gledao sam philips EP1220, DeLonghi Autentica ili DeLonghi Magnifica S
Nemam iskustva sa Delonghi-em. Ja kod kuce imam Melitta Solo, i zadovoljan sam kafom. Kosta isto oko 300e na KP, nema tog brenda u prodavnicama.Da li je i dalje najbolji manuelac aparat DELONGHI Dedica Style EC685.M? Ovaj model sa ovom bojom(šifrom) je sada na akciji 19.000 u domaćoj radnji.
Znam da uz male modifikacije može da pravi dobru kafu za kućne uslove. E sad nisam dugo pratio možda ima trenutno nešto bolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari