Ja sam je probao prosli mesec ali nisam nesto bio odusevljen, meni se najvise svidjaju Lavazze u plavim pakovanjima. Kako si ti zadovoljan?
Meni je ok. Nisu loše ni blue lavazze mešavine( gran, top class..). Super mi je ukus recimo kada je malo pustim da se ohladi (10min u zagrejanoj maloj soljici) posle ekstrakcije.Ja sam je probao prosli mesec ali nisam nesto bio odusevljen, meni se najvise svidjaju Lavazze u plavim pakovanjima. Kako si ti zadovoljan?
Bilo u Idei (nekim) i VeruJa sam je uvek naručivao, nikad je nisam našao u maloprodajama.
Dobro je da je ponuda što šira.Gledam cene przene kafe , idu i po 1700 za 250gr i to neki koji su juce poceli da pakuju. A poceli su ono sto je bilo 250 da pakuju i prodaju kao 200 gr. Sramota da je od zlata ne vredi
Mala radionica kafe, topla preporuka!Biću u Novom Sadu narednog vikenda, ako neko ima preporuku za pržionice tamo, nek javi
O kojoj przionici pricamo? Jel to cena za kilo etiopije, arabike? Nesto mi to mala cena ako je za kilo pa zato pitam.U Pržionici uzeo Etiopiju, 1800 dinara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari