Šta je novo?

Aparati za kafu i kafa

On je 20 hiljada po radnjama, u kom Maxi to ima? Da li može da se depresurizuje?
Veliki Maxi na Mirijevu... Bio je pre par meseci oko 10k i tada sam razmišljao da ga kupim i po nagovoru drugara ga ne kupih :D
Ali za ovaj novac stvarno nema smisla da ne kupim i ne probam.

Ja sam totalni laik i nemam blage veze šta me pitaš :D
Do sada sam koristio samo Nespreso, Dolče Gusto i Moka pot :D

Zeznuli ili ne, bila je žuta akcijska cena :D
Moguće da nije online ponuda, već samo u odabranim prodajnim objektima. Hvala na savetu.

Jutros su bila dva. Moj i jedan u transportnoj kutiji ispod njega (ne vidi se proizvod).
Moguće da ih ima još u većim Maksijima...

Mega Maxi u Bačvanskoj rasprodato isto, ali kod njih je cena 8000 dinara. Pitao sam radnika, kaže različite su cene i popusti u običnom Maxiju i Mega Maxiju. Ne veruje da će više biti u ponudi po toj ceni, bukvalno rasprodaju poslednje zalihe.

Pozdrav svima,odlucio sam posle dugog koriscenja aparata dolce gusto da kupim espreso aparat. Ja licno ne pijem kapucino, late machiato itd... Vec samo espreso i naravno pod br1 domaca srpska kafa(turska) . U dolce gusto naj vise mi odgovarale kapsule kupljene u disu crveno pakovanje.
E sad ovih dana kupio sam polovan aparat i to mogu reci sa dobrom kilometrazom radio je vise nego sto treba,nesto preko 11000 espresa i jos par hiljada sa mlekom napitaka😁radi se o modelu siemens eq8 serie 900 to je naj jaci model iz serie eq8
E sad kupio sam neku kafu u lidl crno pakovanje i nisam bas zadovoljan sa njom, cuo sam da je roso kafa isto u lidl crveno pakovanje dobra, jel je probao neko tu roso kafu iz lidla?
Usput kakvo misljenje imate o tom siemens po iizradi i ono sto sam pronasao na netu reko bi da je dobar aparat

Prilozi

• IMG_20250724_130456.jpg
    IMG_20250724_130456.jpg
    207.7 KB · Pregleda: 79
  • IMG_20250726_040556.jpg
    IMG_20250726_040556.jpg
    207.2 KB · Pregleda: 53
  • IMG_20250724_130423.jpg
    IMG_20250724_130423.jpg
    227.8 KB · Pregleda: 61
Posto sam potrosio Albu, svratio sam jutros do pijace u starom merkatoru, da vidim sta imaju i uzmem nesto...
Imaju solidan izbor Lavazza i Julius kafa...
Julius je pakovan marta 2025, za lavazzu nisam obratio paznju...
Uzeo na kraju julius da probam...

Prilozi

• 20250731_102311.jpg
    20250731_102311.jpg
    192 KB · Pregleda: 37
  • 20250731_102308.jpg
    20250731_102308.jpg
    442.6 KB · Pregleda: 49
  • 20250731_102306.jpg
    20250731_102306.jpg
    462.7 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
Još kad bi rekao koju Julius i koje su cene bilo bi super.
cene su od 1800-2000 za sve ove sa slike.
mislim da generalno mogu da se nadju i za 1500-1700 mozda, ali ne mogu da ostanem bez kafe :)

uzeo sam ovu levu, sivu sa crnom trakom, espresso

Meni danas stigla Alba. Meni ovo kiselo :) odvikao sam se :)

Alba ima blagu kiselost, a ova Julius ima vecu gorcinu i slabu ali bas slabu kiselost... pise da je srednje pecena, ali je mnogo taminije pecena od albe rekao bih... Mislim da nju najvise koriste po kaficima... Mada joj je krema/pena slaba... Ali ovo uzmite sa rezervom jer sam samo jedan shot napravio... videcu u narednih par dana mozda izvucem bolji shot

Sa slike nisam pio ni jednu julius. Ali jesam Klasik, Intenso, sve "žute i odlične su kafe. Ako mogu da sudim kiselost nema ni jedna (kako i piše na kesi). Ostalo se šteluje mlinom. Odlične kafe. A i odlične cene i hvala ti za info.

Pisao sam nekad ranije, ali evo jos jednom - probajte https://dostavakafe.rs/proizvod/di-grano-espresso-1000g/

Peku je u Krusevcu, ja sam popio do sad 1.5kg, a juce sam po povratku sa Kopaonika svratio kod njih i kupio ponovo kilo, cena je 1790 din, na mojoj kesi pise da je rok trajanja 15. jul 2026. sto znaci da je pecena pre 15ak dana. Prethodne dve kese koje sam kupio (prva od pola kile za probu, druga kilo nisu bile ovoliko sveze, ali su obe bile oko 1.5-2 meseca od pecenja).

Zaista najpovoljnija sveza kafa na trzistu za koju ja znam. Doduse, kupujem je jer mi se svidja, nije mi cena toliki faktor. Ko voli kafu sa dobrim balansom, zaokruzenu nekako, blago slatka, blago gorka, nimalo kisela, sa solidnim telom, ovo je prava kafa.

Pisao sam nekad ranije, ali evo jos jednom - probajte https://dostavakafe.rs/proizvod/di-grano-espresso-1000g/

Peku je u Krusevcu, ja sam popio do sad 1.5kg, a juce sam po povratku sa Kopaonika svratio kod njih i kupio ponovo kilo, cena je 1790 din, na mojoj kesi pise da je rok trajanja 15. jul 2026. sto znaci da je pecena pre 15ak dana. Prethodne dve kese koje sam kupio (prva od pola kile za probu, druga kilo nisu bile ovoliko sveze, ali su obe bile oko 1.5-2 meseca od pecenja).

Zaista najpovoljnija sveza kafa na trzistu za koju ja znam. Doduse, kupujem je jer mi se svidja, nije mi cena toliki faktor. Ko voli kafu sa dobrim balansom, zaokruzenu nekako, blago slatka, blago gorka, nimalo kisela, sa solidnim telom, ovo je prava kafa.
Ovo cu morati obavezno da probam.

Nazad
Vrh Dno