Šta je problem sa C2? C3 nož kod mene ne odstupa ništa, ispucava kafe bezgrešno.
Nisam dobro shvatio na prvo čitanje na koji misliš. Trebalo bi da je između c2 i c3 razlika samo u ulošku koji melje, a to možeš da naručiš odvojeno i zameniš. Koliko sam čitao iskustva, optimalan je C3 sa 6 krakova, a postoje 5 i 7. Ovaj sa 6 ima konzistentnost i izgleda da je i najbrži.Nije toliko konzistentan kad se melje za espreso, na tipa finoći mlevenja od 6-10 klikova. Možda uz burr upgrade i može bolje da odradi posao.
Neki polovni HX sa E61 grupom. Takav aparat ako je sredjen apsolutno nema veze sto je polovan, a i ako crkne nesto delovi su svuda...Које мануелне апарате бисте препоручили до 100 000рсд? Шта је најбоље?
Ako samo trazis mašinu onda HX polovna. Jer su nove oko 1300-1400e.Које мануелне апарате бисте препоручили до 100 000рсд? Шта је најбоље?
Ja sam je probao prosli mesec ali nisam nesto bio odusevljen, meni se najvise svidjaju Lavazze u plavim pakovanjima. Kako si ti zadovoljan?
Čisto ako ima neko ko se razume i ''baci oko''.Uzimaš polovan pa ti je potreban neko ko će sa tobom da ode i pogleda?
Da ne idem džaba. Preskoči DelonghiČisto ako ima neko ko se razume i ''baci oko''.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari