Da ne valja kafa posle par dana onda ne bi ni mleli ni prodavali kafu. Jedino si ogranicen slabim izborom mlevene. Aparat je dobar. Uzivaj u espressu i ne dopusti da ti pripremanje i ispijanje kafe bude hobi.... koliko dugo kupljena mlevena kafa zadrzava dobar ukus ako je drzim u nekoj adekvatnoj posudi za kafu.
Duple doze, po dve kapsule. Pena iz Aeroccina na vrhuJa sam bas juce probao tu Illy classico, i bas sam se razocarao. Nisam pravio lungo kao sto je savet na kutiji jer meni lungo bas ispadne vodenast... Sutra cu opet da probam kao cappuccino.
Kako ste vi pravili?
Gledao sam nov Gaggia Gran Style i nasao za 12.000 dinaraPolovni
Video sam tu ponudu ali se sve nadam da daju 20%-30% bey tog uslovljavanja da kupim njihovu kafu.Pa imas sad -30% ako uzmes 50 (ili 100 za skuplje aparate) kapsula, ta akcija traje jos nedelju dana.
Savet? Uglavnom su to iste masine, ove malo skuplje imaju veci rezervoar i vece skladiste za iskoriscene kapsule, i onda imas ove ekstra skupe koje dolaze sa dodatkom za pravljenje pene.
Ako ces piti i spremati espresso 2-3 puta na dan, essenza mini ili Inissia je za tebe.
Ako je uređaj noviji (proizvodnja od 2018-2019), nema razlike... prethodni model "classic" se značajno razlikuje.Kakva je razlika između Gaggia Classic i Gaggia Classic Pro? Vidim da kod nas ima samo ovaj ne pro u ponudi. Ima li šta bolje od Gaggie a da je manuelni?
Možeš li mi reći da li je ovo pro ili običan?Ako je uređaj noviji (proizvodnja od 2018-2019), nema razlike... prethodni model "classic" se značajno razlikuje.
Ima bolje naravno, ali za tu cenu teško...
ProMožeš li mi reći da li je ovo pro ili običan?
![]()
GAGGIA Classic New RI9480/14 Black Espresso aparat
Espresso aparati GAGGIA Classic New RI9480/14 Black Espresso aparat Samostojeći,2.1 l,Bez kapsule,15 bar,1200 Wgigatron.rs
Viva ili Dedica DeLonghi imaju pressurised portafiter. Nemojte menjati jer nisu glupi njihovi inzinjeri da ne znaju da naprave non-pressurised portafilter. A uz to je i jeftinije ga napraviti.da melje i za druge non-pressurised aparate
Prodji kroz tih 14 welcome kapsula, npr. nekom se vise svidja dark roast, dok neko vise voli light roast, neko voli tu kiselkastu notu dok neko ne.Stiye Nespresso aparat sad ako moze neko da predlozi koje kapsule kupiti, volim da pijem kafu sa mlekom u malo vecoj solji.
Imam blizu lidl, moja tasta ne pije svasta, moze i predlog za neko oreginal, starbaks.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari