- Učlanjen(a)
- 10.11.2020
- Poena
- 75
Nakon par meseci ispijanja Illy Clasico 100% Arabika, sad sam uzeo Julius Meinl Creme Espresso Italiano i mogu vam reći da mi je baš legla, malo za promenu. 3195din/kg.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledajte prilog 294025
Treba mi savet. Imam nedoumicu. Da li je ova kafa za espresso aparat ili moka pot?
Daj u pp kontakt covekaNije ovo njihovo, ovo covek radi po meri, ali toliko dobro odradi da izgleda kao original
Ja sam namerno uzeo veci da mogu po 10 kapsula da stanu jer toliko idu u pakovanju, standardni je ja mislim 5 reda po 6 kapsula.
Pogledajte prilog 294025
Treba mi savet. Imam nedoumicu. Da li je ova kafa za espresso aparat ili moka pot?
Ima čajeva online kod nas da se poruci, probao - dobri su, makar ovi sto sam probao. Nema samo u radnjama.Nespresso Inissia placena 70e u odnosu na Dolce Gusto Oblo koji je u slicnom cenovnom rangu je izmisljen aparat.
Automatski odredjuje kolicinu vode, ima rezervoar za iskoriscene kapsule (ne mora odmah da se prazni). Pored toga naravno i glavna stvar, kafe su mnogo bolje, ali nema cajeva i toplih cokolada.
Stigao mi danas drzac za kapsule, prakticna i lepa stvar (subjektivno)...
Verujem. Pretpostavljam da je ovo za kapsulama za mene prelazni period, dok ne predjem na nesto "ozbiljnije". Trenutno mi se koncept kuvanja kafe pritiskom na dugme i ubacivanjem kapsule bas dopada, a i kafe su mnogo bolje nego po kaficima i turske koje sam pio/kuvao ranije. Videcemo koliko ce da trajeIma jedna veoma bitna stvar u vezi kafe, izbora i kvaliteta a to je jedino u zrnu i to sveža, single origin. Sve ostalo su prerađevine, škart i derivati.![]()
Imaš nešto ovako
https://a.aliexpress.com/_msW43PB
ubr, ja sam na KP kupi polovnu nesspreso Delonghi mašinu za 50e.
extra sam zadovoljan u odnosu na DG.
Evo baš mi danas stigloJel ovo kopija nekog aparata ili je ceski proizvod ?
https://rohnson.cz/en/produkt/r-986/
Ima jedna veoma bitna stvar u vezi kafe, izbora i kvaliteta a to je jedino u zrnu i to sveža, single origin. Sve ostalo su prerađevine, škart i derivati.![]()
Drugari,
da li je neko probao kafu u zrnu iz Cafe & Factory? Ako jeste, kakvi su utisci?
Ili ako može preporuka za dobru pržionicu u NS...
Evo baš mi danas stiglo) kinesko da Kineskije ne može biti... nije baš identičan al tu su
Ova Thailandska kafa je vrlo fina, još sam uzeo Strong) i morao da probam večeras - zaspacu nikad
![]()
![]()
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
U NS Pogon (probao neku njihovu single origin kafu u zrnu, ne sećam se koju, ali je bila ok) i Mala radionica kafe (imaju i Ninety Plus zrna, pa im ovom prilikom čestitam na hrabrosti).
U skladu sa cenomKakvi su utisci ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari