Evo stigao mi je konacno (mada, dosta brzo je stigao, mozda za 2 nedelje) manji basket, tamper, distributor, bottomless portafilter... vec vidim sta cu da radim do kraja dana
Neko uputstvo kako koristiti distributor? Da li tampirati posle distributora?
Evo stigao mi je konacno (mada, dosta brzo je stigao, mozda za 2 nedelje) manji basket, tamper, distributor, bottomless portafilter... vec vidim sta cu da radim do kraja dana
Neko uputstvo kako koristiti distributor? Da li tampirati posle distributora?
Šta radiš 15s sa tamperom?ranije sam kasikom sabijao kafu celu vecnost dok lepo ne izravnam povrsinu, sad bukvalno to uradim za 15s sa tamperom.
ne treba plasticni deo da seces, on se skida odvijanjem jednim srafom, treba iseci donji metalni deo portafiltera... Sto opet mislim da nije problem... Mozda estetski ne bude bas lepo... Ja sam mislio da secem brusilicom to...
nisu nam iste kašike. ovo crne boje je plastika i sa donje strane ima 4 šrafa. jedan šraf je ispod samog sita. on se skine, a ovaj plastični deo, preseče popreko. tako sam nešto razmišljao :smash:
Pogledajte prilog 290251
Ne znam da li si video kako to prska na sve strane kad ima kanalisanja (channeling) protoka vode?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari