zrno u lidlu je 1400 kg ili manjeJeftinije otvarati Lidl kapsule i tako piti na classic aparatu od cena kafe u zrnu kije su preko 2000 u marketu
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Da ali nesto mislim da su im kapsule iz druge dimenzijezrno u lidlu je 1400 kg ili manje
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
[mention]HomeEspresso [/mention] možda u http://gradskaprzionica.rs/uzorci.html Meni se ta kafa ne sviđa. Dosta je gorka čak i kao svetlo pržena.
Predugacko ali zanimljivo. [emoji106]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Zna li neko gde ima dobra Kuba da se uzme u zrnu?
Код мене на послу донео колега. Смешан апарат. На први поглед делује масиван и озбиљан. Аутоматски млин прави кафу у две дефинисане величине. Кратки и дупли еспресо. Можеш дефинисати колико ће бити кратки, а колико дуги. Апарат запамти и толико сипа. Све са два тастера ради.ima li neko iskustva sa Saeco Syntia aparatom?
Da li su u zrnu ili mlevene? Ako je Nero mlevena, to bi bilo objašnjenje zašto je pogodna samo za espreso aparat.
Imaš li mlin?
Ne znam koliko bi mi i pomogao mlin s obzirom na "pressurized basket".
Da li ima neko ovde da koristi Delonghi EC685 da mi preporuci kafu, kakva su vam iskustva?
Računaj da ćeš morati da nabaviš mlin, jer nećeš popiti dobru kafu od tih mlevenih komercijalnih varijanti.
Što se kafe tiče, od komercijalnih probaj Hausbrant Venezia, Lavazza Crema e aroma, Lavazza Top Selection. Meni takve kafe jako prijaju. Hausbrant ORO mi se nije baš dopao, nisam siguran da li je mešavina ili samo arabica. Inače imam taj aparat i super je, čak sam ga i na vikendicu poneo sa sobom....
Ako nekog zanima imate super soljice za espresso u Kimbu.
Set od sest soljica sa tacnom 2700
![]()
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari