Šta je novo?

Aparati za kafu i kafa

Dogovoreno, kad kažeš da možeš pa ćemo da se uklapamo nekako.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Naravno da nisam.

Nemam ideju zašto su toliko digli cenu.

Ja platio 9.18 usd
1c514f518ef3d410a0f8eeb686462861.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja kad sam gledao tvoj link kada si ga postavio pisalo je 9.18 usd.
To su sad nešto promenili.

Poslednja izmena:
Kako zasto? Pa 11.11., uvek poskupi sve pre njega, pa ostane za stvari koje ne idu lose, ili se ionako ne prodaju za 11.11. :) I kafa je poskupela opet 10% u BGu, za sada Koffein, uskoro ce i D59B i ostali :( Standard pred NG.

Ja videh 50% za kapsule i hteo vec da napisem "sto ne kupite obican poluautomatik sa mlinom za tu cifru" :D (osrednji DG aparat + refill kapsule, vec moze da se nadje nesto, ne super, ali nije daleko)

Prodao sam svoj aparat krups ea8010 pa sad jurim neki automatski aparat za espreso do 300 eura.GLedao sam delonghi 22.110b pa me interesuje da li ima nesto bolje za te pare.
Mene je i krups lepo sluzio 3 godine ali doslo je vreme za zamenu pa reko da pitam ovde na forumu da li ima nesto bolje za cenu do 300 eventualno 350 eura kod nasih madjara u subotici.

U metro-u je na akciji EA810B 30.999... Za te pare nema ni iz HU

To je cena uz markice.Bez markica je cena 45 soma.
Malo bih promenio firmu sto se kaze.Pa bih isao na neku drugu firmu.Najblizi sam modelu delonghi ecam 22.110b.
Ali sam otvoren i za neke druge predloge i sugestije.
Navikao sam na automatski aparat pa ne bih isao na poluautomatski i posebno mlin.

Hocu zeni za rodj da uzmem Krups Dolce Gusto Oblo KP1108. Jel valja taj aparat i jel 7000din cena ok?

Gde uzimati kapsule? Neki online shop?

Posle illy i Lavazza Qualita Oro,dosla na red i Hausbrandt Arabica da se proba. Bas po mom ukusu,odlicna[emoji1362]

IMG_0140.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

^koji, sta? A da je slican rang cenovni

A ovo na nesspresso sajtu sto nude besplatan aparat ako se uzme 150 kapsula kakav je taj?

Hocu zeni za rodj da uzmem Krups Dolce Gusto Oblo KP1108. Jel valja taj aparat i jel 7000din cena ok?

Gde uzimati kapsule? Neki online shop?

Slobodno uzmi, odlican je. U ger je uvek na akciji za oko 25e, na moje iznemadjenje pravi vrlo dobre kafe:

TT over 6X
2beeab8d929f23a4872c91df55ca6727.jpg

Poslednja izmena:
A ovo na nesspresso sajtu sto nude besplatan aparat ako se uzme 150 kapsula kakav je taj?

Koji si video na sajtu? Essenza mini?
Taj je najmanji po gabaritima. Uglavnom svi imaju istu pumpu. Razlikuju se po kanisteru za vodu i veličini posude u koju upadaju kapsule. Takođe su i neki od alimunijima, umesto plastike. Oni skuplji (preko 250€) imaju mogućnost podešavanja temperature vode, kanister za mleko itd.

Bottom line: koji god da uzmeš, radiće posao. Ja imam 2 Essenza aparata. Jedan 6 godina, drugi 1,5 godinu. Rade odlično.

A onaj krups je smece onda?

Sumnjiv mi tak nesspresso sajt

A onaj krups je smece onda?

Sumnjiv mi tak nesspresso sajt

[emoji16] Što je sumnjiv?

Krups je proizvođač.

Ne pravi Nestle ( Nespresso, Dolce Gusto ) aparate, nego drugi za njih ( DeLonghi, Krups, Turmix itd...)

Oba brenda su Nestle-ova. Dolce Gusto je jeftinija varijanta (i po meni, a i drugima, lošija). Nespresso je skuplji i bolji. Nije najbolja kafa na svetu, ali sasvim, sasvim solidna. Takođe postoje i drugi prozivođaci koji pune svoju kafu i Nespresso ili DG kompatibilne kaspsule. Prečešljaj malo forum.

Ja sam socijala. Uzecu taj bedni krups i govoricu zeni kako je to vrh

Da te lepo služi, za koji god da se odlučiš.

Bio je u Španiji za black friday Nespresso Inissia za 30€, inace je normalna cena 69€.

Па дај жени 100€ за рођендан а она нек ти кува турску. ;)

Kupi moka pot. To ti je, uz maćado, najjeftinija varijanta ;)

Poslednja izmena:
Svi Dolce Gusto aparati prave identicnu kafu, ali identicnu :) Razliku su u obliku, kapacitetu vode i da li je automatic.
Oblo je kod nas u oglasima precenjen, to ih uzimaju kada se daju uz kapsule free, pa ih preprodaju. Oblo je bio free uz 15 komada pre godinu/dve, ne secam se tacno, a ove godine je bio DG Lumio (mnoog lepsi i mozda cak i malkice bolji aparat od drugih koje su delili) uz 20 kutija.

U sustini, ako ti se svidjaju DG kafe (original kapsule), vise se isplati da uzmes na tim akcijama.
Ako ne, onda uzmi ovako iz oglasa, ili da ti neko donese (ja se javljam za 70e :D), uzmi punjive kapsule i teraj koju god kahwu osh ;)

Ti/ona.... neprijtelj, svejedno :D

Nazad
Vrh Dno