Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Standard stainless steel conical grinders. Perfectly precise grinding, grinding to a uniform size for optimal tastekitchenaid artisan grinder ima li ko iskustva sa ovim mlinom. Na kp moze da se uzme nov za 235 evrica ili Pogledajte prilog 371937
Ne prodaje samo Stevan Mazzer.Umorio sam se od trazenja tog mlina. Zvao sam i Stevana. Nudi polovan mazzer za 340 e. Krenuo od gaggia viva stile od 15000 a dosao do
Lelit Anita PL042EM sa ugradjenim mlinom od 70000
Ubice me zena
Ovo me zanima, da ne bacam pare ako ne može 😀. Volim light roast iako nekad ispadne baš kiselo, pogotovo na mojoj aparaturi. Imam eureka oro single dose i neki jeftini De longijev Vintage sa unpressurized portafilterom. Moram da gađam temperaturu i pritisak pa je teško da ponoviš baš isti rezultat svaki put. Dobro je da imam visok prag tolerancije na kiselost.. na gorčinu i ne baš.Ja sam malo spustio loptu s light kafama u espressu pre svega sto vise uzivam u light kafi kao pour over varijanti, ne zbog nedostataka opreme. Prosto vise uzivam u espresu koji je 1:1.5 do 1:2 nego u nekom turboshot-u 1:3 sa 98mm flat grindera. Nije da nisam probao i nije da nisam imao cime da napadnem light roast. Samo treba videti sta zelis i prema tome kupiti i opremu i kafu.
U većini slučajeva, krupnije melji, da poništiš kiselost, koliko-tolko. I drugo uređaj ne može da ti dostigne normalnu temperaturu. Ako se ne varam jedva nagura 80+ stepeni. 90 ti je minimum.imam visok prag tolerancije na kiselost
Može da dostigne temperaturu. Nagura i mnogo više samo sto nije konstantna. Dok je uključen aparat ona stalno raste, tako da pikiraš kad da uključiš brewing. Neke light roast-ove probam na 85 pa krenem na gore.U većini slučajeva, krupnije melji, da poništiš kiselost, koliko-tolko. I drugo uređaj ne može da ti dostigne normalnu temperaturu. Ako se ne varam jedva nagura 80+ stepeni. 90 ti je minimum.
eureka ti je odlična. Shvatam da nisi zadovoljan ili te loše tumačim.
da pustam samo da tece ?Sipaj limuntus i vrti tu vodu dok ne krene kako treba.
Minimum u novcu je ručni mlin, a tvrde da su bolji od jeftinijih električnih. Preko toga je potrebna jako velika investicija.Ja koristim Vivu što je u suštini isti aparat i za taj novac stvarno daje jako dobru kafu. Što se tiče mlina u temi se pominjao kao neki minimum modovani gaggia md15 iz Bago šopa (valjda ga oni moduju pa tako prodaju) ili juriti na kp neke polovne sposobnije.
Gaggia classic nema bas puno SS(nerdjajuceg čelika) bojler je aluminijumski, za grupe i ručke se uglavnom koristi hromirani mesing neznam gde si vidjao od SS?Nema aluminijumski, ima prohrom, ali ne savetujem da se gura tvrd prohrom u mekan aluminijum, verovatno bi dobio luft i ne znam šta posle sa tim aparatom. Ja sam kupio u DE nov fabrički i njega razvalio, da imam i dalje osnovni setap.
Najžalije mi je što prohromski aparat nisam uzeo, Classic recimo, jer za njega ima šta hoćeš u aftermarketu. Uživao bi u otvorenom dnu odavno i udavio fotkama temu.
Gaggia classic nema bas puno SS(nerdjajuceg čelika) bojler je aluminijumski, za grupe i ručke se uglavnom koristi hromirani mesing neznam gde si vidjao od SS?
Kod GC-a SS se koristi za samo kućište mašine.