Šta je novo?

Antivirusi

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Molim preporuku za Antivirusni program (besplatna verzija ili crackovan)ali da nije Nortonov.

AVP

AVP naravno :D
Skini verziju 3.5 sa www.avp.ch a key potrazi medju ranijim threadovima, mene mrzi (ko je spomenuo drapina :D )

Naravno da je AVP tu najbolji!Cak ga ja vise volim od Nortona.

avp

znaci ovaj antivirus je izuzetno dobar u odnosu na norton zato jer se mnogo brze dize sistem!

Vidim da je forum obrisao poslednje postove, pa da podsetim, eTrust EZ Antivirus !

Re: avp

mikac79 je napisao(la):
znaci ovaj antivirus je izuzetno dobar u odnosu na norton zato jer se mnogo brze dize sistem!

Jeste. A i manje opterecuje sistem.

mikac79 je napisao(la):

Ajde da ne postavljam novi thread da pitam nesto. Sta preporucujete za sledecu situaciju, prijatelj jedan je na lokalnom provajderu koji nema proveru poste od virusa i naravno posto mu posao zavisi od neta a i sam voli da luta po netu kao i klinci pun je virusa. Ja sam mu stavio AVP ali ja nisam zadovoljan kako radi, kao prvo (redovno ga updateuje) ne obavestava ga da u poruci koju primi ima virus, kao drugo kad pustim scan on nadje crve, viruse i ko zna sta jos u mailovima ali ne moze da ih izbrise samo ispise da je "delete failed" a ja rucno ne mogu da pronadjem koja poruka ima virus a njemu naravno svaka poruka vazna i ne mogu da mu obrisem ceo inbox tek tako. Pokusavao sam milion puta da ga nagovorim da predje na drugog provajdera ali je tip jako konzervativan i ne zeli da menja nista jer ga svi znaju na toj adresi, predlagao sam i da obavesti ljude da je promenio adresu ali ne, tvrdoglav je.

mikac79 je napisao(la):

:D uh! a ti sigurno nisi u skoli ucio pravopis!

ma, ljudi, sta vam je? Norton je odlican antivirus, ako ga pravilno podesite! NAV 2003 je brz k'o zmaj!

Re: AVP

Stalin je napisao(la):
AVP naravno :D
Skini verziju 3.5 sa www.avp.ch a key potrazi medju ranijim threadovima, mene mrzi (ko je spomenuo drapina :D )

ima samo jedan problem, stare attachments koji su postovani ovde, a *.key su uglavnom tako postovani, ne mogu da se skinu. da li je to trenutno ili ce tako i ostati verovatno bi trebalo da odgovori neko od moderatora:D

ja imam puno *.key sa kojim AVP radi bez problema ali jedino sa ovim mogu da izvrsim i update baze virusa. rename *.txt u *.key i ubaciti na pravo mesto

Znam da su ljudi koji koriste Pandu mnogo zadovoljni i kazu da je verovatno i najbolji ali problem s njim je sto ne postoji crack ili nesto slicno

ps ako neko ima bolji key za AVP nek postuje

Re: Re: avp

ZoNi je napisao(la):
:D uh! a ti sigurno nisi u skoli ucio pravopis!

ma, ljudi, sta vam je? Norton je odlican antivirus, ako ga pravilno podesite! NAV 2003 je brz k'o zmaj!

e to je tacno, brz je kao avp 3.5 i nije nista losiji! ja sam koristio avp 3.5 ali sam presao na norton 2003 jer je noviji a avp 4 koci sistem!

cemu 4

pa verzija3,5 je sasvim dobra

ma, ljudi, sta vam je? Norton je odlican antivirus, ako ga pravilno podesite! NAV 2003 je brz k'o zmaj! [/B][/QUOTE]

Na koje tacno opcije mislis? Kako ga treba podesiti?

Re: Re: Re: avp

vizionar je napisao(la):
Na koje tacno opcije mislis? Kako ga treba podesiti?
Verovatno sve iskljucis, onda je brz ko munja ! :D

Bez sale, kao prvo da se razumeno: da li kad govorimo o brzini anti virusa mislimo na brzinu skeniranja jednog HDD-a ili na usporenje masine dok je ukljucen real time monitor ?

Licno, mene bas mnogo ne zanima za koliko ce AV da mi izskenira disk, pustim ga da radi, pa kad zavrsi - zavrsio je !
A real time monitor BILO KOJI mora da uspori masinu, samo je pitanje koliko. Ne moze nikako nesto da radi a da bude kao da ne radi ! Zato je bolje postaviti pitanje da li real time monitor bas uvek treba da vam bude ukljucen ili ne.

Dakle Norton je odlican anti virus, ali mu monitor zauzima previse resursa i nadgleda previse stvari i nepopravljivo usporava masinu...

Ako bas insistirate da vam monitor bude uljucen stalno, odaberite onaj AV koji vam daje mogucnost odabira ekstezija koje nadgleda, pa izbacite one koje najvise koristite (npr. doc i xls na masini na kojoj se najvise koristi Office... itd itd).
Svaki AV moze negde da zezne stvar ukoluko nije pravilno podesen: pokusajte npr toliko hvaljeni AVP da podesite da skenira mail bazu, pa pokusajte da otvorite Outlook Express (ako imate mnogo poruka, naravno) - pa ce te videti koliko je brz ! :( :(

ja koristim već dugo AVP (po potrebi ga palim, nije non stop uključen) e sad dajte neki link za skidanje NAV2003 da i njega probam, na symantec-ovom sajtu je samo online instaler čini mi se (fajl od ~760k). pozdrav

sinke je napisao(la):
Ajde da ne postavljam novi thread da pitam nesto. Sta preporucujete za sledecu situaciju, prijatelj jedan je na lokalnom provajderu koji nema proveru poste od virusa i naravno posto mu posao zavisi od neta a i sam voli da luta po netu kao i klinci pun je virusa. Ja sam mu stavio AVP ali ja nisam zadovoljan kako radi, kao prvo (redovno ga updateuje) ne obavestava ga da u poruci koju primi ima virus, kao drugo kad pustim scan on nadje crve, viruse i ko zna sta jos u mailovima ali ne moze da ih izbrise samo ispise da je "delete failed" a ja rucno ne mogu da pronadjem koja poruka ima virus a njemu naravno svaka poruka vazna i ne mogu da mu obrisem ceo inbox tek tako. Pokusavao sam milion puta da ga nagovorim da predje na drugog provajdera ali je tip jako konzervativan i ne zeli da menja nista jer ga svi znaju na toj adresi, predlagao sam i da obavesti ljude da je promenio adresu ali ne, tvrdoglav je.

Ja licno koristim kombinaciju Norton Utilities i Zone Alarm i do sada nisam zakacio ni jednu zarazu :D

Nazad
Vrh Dno