mikac79 je napisao(la):znaci ovaj antivirus je izuzetno dobar u odnosu na norton zato jer se mnogo brze dize sistem!
mikac79 je napisao(la):znaci ovaj antivirus je izuzetno dobar u odnosu na norton zato jer se mnogo brze dize sistem!
Stalin je napisao(la):AVP naravno
Skini verziju 3.5 sa www.avp.ch a key potrazi medju ranijim threadovima, mene mrzi (ko je spomenuo drapina)
ZoNi je napisao(la):uh! a ti sigurno nisi u skoli ucio pravopis!
ma, ljudi, sta vam je? Norton je odlican antivirus, ako ga pravilno podesite! NAV 2003 je brz k'o zmaj!
Verovatno sve iskljucis, onda je brz ko munja !vizionar je napisao(la):Na koje tacno opcije mislis? Kako ga treba podesiti?
sinke je napisao(la):Ajde da ne postavljam novi thread da pitam nesto. Sta preporucujete za sledecu situaciju, prijatelj jedan je na lokalnom provajderu koji nema proveru poste od virusa i naravno posto mu posao zavisi od neta a i sam voli da luta po netu kao i klinci pun je virusa. Ja sam mu stavio AVP ali ja nisam zadovoljan kako radi, kao prvo (redovno ga updateuje) ne obavestava ga da u poruci koju primi ima virus, kao drugo kad pustim scan on nadje crve, viruse i ko zna sta jos u mailovima ali ne moze da ih izbrise samo ispise da je "delete failed" a ja rucno ne mogu da pronadjem koja poruka ima virus a njemu naravno svaka poruka vazna i ne mogu da mu obrisem ceo inbox tek tako. Pokusavao sam milion puta da ga nagovorim da predje na drugog provajdera ali je tip jako konzervativan i ne zeli da menja nista jer ga svi znaju na toj adresi, predlagao sam i da obavesti ljude da je promenio adresu ali ne, tvrdoglav je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari