mikac79 je napisao(la):znaci ovaj antivirus je izuzetno dobar u odnosu na norton zato jer se mnogo brze dize sistem!
mikac79 je napisao(la):znaci ovaj antivirus je izuzetno dobar u odnosu na norton zato jer se mnogo brze dize sistem!
Stalin je napisao(la):AVP naravno 😀
Skini verziju 3.5 sa www.avp.ch a key potrazi medju ranijim threadovima, mene mrzi (ko je spomenuo drapina 😀 )
ZoNi je napisao(la):😀 uh! a ti sigurno nisi u skoli ucio pravopis!
ma, ljudi, sta vam je? Norton je odlican antivirus, ako ga pravilno podesite! NAV 2003 je brz k'o zmaj!
Verovatno sve iskljucis, onda je brz ko munja ! 😀vizionar je napisao(la):Na koje tacno opcije mislis? Kako ga treba podesiti?
sinke je napisao(la):Ajde da ne postavljam novi thread da pitam nesto. Sta preporucujete za sledecu situaciju, prijatelj jedan je na lokalnom provajderu koji nema proveru poste od virusa i naravno posto mu posao zavisi od neta a i sam voli da luta po netu kao i klinci pun je virusa. Ja sam mu stavio AVP ali ja nisam zadovoljan kako radi, kao prvo (redovno ga updateuje) ne obavestava ga da u poruci koju primi ima virus, kao drugo kad pustim scan on nadje crve, viruse i ko zna sta jos u mailovima ali ne moze da ih izbrise samo ispise da je "delete failed" a ja rucno ne mogu da pronadjem koja poruka ima virus a njemu naravno svaka poruka vazna i ne mogu da mu obrisem ceo inbox tek tako. Pokusavao sam milion puta da ga nagovorim da predje na drugog provajdera ali je tip jako konzervativan i ne zeli da menja nista jer ga svi znaju na toj adresi, predlagao sam i da obavesti ljude da je promenio adresu ali ne, tvrdoglav je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari