Šta je novo?

Anti-recaptcha 1.0.0 za JDownloader

peja

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2005
Poena
515
76945422542252511429.jpg

86872096738813287112.jpg

http://www.MegaShare.com/3174284

Radi sa Fileserve, Filesonic i Hotfile. Instalira se u JDownloader folder.

:wave:

Jesi ti ovo probao, ili...?
Meni za filesonic ne može da pročita i još jd javlja neki runtime error... pa sam batalio. Realno to sam i očekivao, da ne radi ili da pročita samo ponekad.

U fino, javite utiske pa mozda i ja skinem ovo.

Jesi ti ovo probao, ili...?
Meni za filesonic ne može da pročita i još jd javlja neki runtime error... pa sam batalio. Realno to sam i očekivao, da ne radi ili da pročita samo ponekad.

Probao sa Fileserve i radi, sa ostalima nisam.
Da li ti je JD apdejtovan?

sada sam probao sa Filesonic i radi...

hvala puno!

Provereno radi sa Filesonic i Fileserve

Meni je jd verzija 0.9.581, pustio sam ga da se izapdejtuje skroz (i nije to kompletno učinio iz prve, nego je ponovo nešto apdejtovao po drugom pokretanju) i ne radi, izbacuje ovaj error.

Prilozi

• Anti-recaptcha.png
    Anti-recaptcha.png
    6.8 KB · Pregleda: 48
Radi sad, ubo je iz treće. Imao sam već vc++2005 zbog skystar kartice, ali sam skinuo i stavio 2008.
Videćemo koliko će ovo potrajati, ja nisam optimista ;).

Eh super,odlicno,sad mogu na miru skidati sa fileserve bez da me posle svakih 200MB izbaci iz WoT-a :D
Hvala :)

Poslednja izmena:
Damn, sad mi vise ne treba fileserve premium.
Kako su to uspeli, kad se ta slova jedva procitaju?

sent by tapatalk

meni lici da su slikaki sve kombinacije, porede slike i imaju "resenje" za svaku kombinaciju...

Poslednja izmena od urednika:
Eh super,odlicno,sad mogu na miru skidati sa fileserve bez da me posle svakih 200MB izbaci iz WoT-a :D
Hvala :)

+1 :)

Ali meni ne radi sa filesonic. Kaze server error, odbrojava 20 minuta i opet server error

Poslednja izmena:
kada se pojavi kombinacija za unos, pojave se slicice u Jdownloaderu i posle nekoliko izmenjanih slika - krece download. izmenja se oko 5-10 kombinacija pre downloada...

Radi sa Filesonic, upravo probao.

:laugh:

*** Marli prvo te pirati z*ebali za za PS3 a sada i za Fileserve premium :lupko:

Gde je tu pravda :eyebrows:
Znas koliko me zabole cosak za pirate na PS3 dok sa njima ne moze online da radi stalno.
Imam PS3 pre svega da igram multi sa drugarima.

Fileserve premium sam platio 35e za 6 meseci, skinuo sam sve sto mi je ikad palo na pamet, napunio 2 harda od 2TB. Nije mi zao ni euro centa. ;)

Da, ali zna cesto da bude sporo sto ne bi trebalo da je slucaj kad imas premium.

Na zalost nema veze premium, jer preko dana DL ide max 250 kb/s zbog Lelekoma.

Samo da se prebacim na SBB, nece mi u zivotu aDSL videti.

Znas koliko me zabole cosak za pirate na PS3 dok sa njima ne moze online da radi stalno.
Imam PS3 pre svega da igram multi sa drugarima.

Fileserve premium sam platio 35e za 6 meseci, skinuo sam sve sto mi je ikad palo na pamet, napunio 2 harda od 2TB. Nije mi zao ni euro centa. ;)

Na zalost nema veze premium, jer preko dana DL ide max 250 kb/s zbog Lelekoma.

Samo da se prebacim na SBB, nece mi u zivotu aDSL videti.

Zezam se samo :)

Kako se instalira ovaj dodatak? Jel se samo prekopira u JDownloader folder ili treba jos nesto?
Ne mogu da ga nateram da radi tj. JDownloader se ponasa kao da ga nema. A sve je na spanskom pa je problem.

pokrenes instalaciju, kada te pita gde, izaberes Jdownloader folder: C:\Program Files\JDownloader

i to je - to!

pokrenes instalaciju, kada te pita gde, izaberes Jdownloader folder: C:\Program Files\JDownloader

i to je - to!

Koliko se secam, nije bilo instalacije vec samo dva foldera koja postoje i u JDownloaderu. Skinuo sam sa onog antirecaptcha sajta ali je sve bilo na spanskom pa nisam bas razumeo.

Ne skidajte sa onog sajta nego sa linka koji sam postavio, nije ništa na španskom, sve je na engleskom.

Probao sam obe verzije, i izgleda da je to isto, na zvanicnom sajtu nije installer dok ono sto je peja okacio je installer, verzije fajlova su iste u oba slucaja.

Ne skidajte sa onog sajta nego sa linka koji sam postavio, nije ništa na španskom, sve je na engleskom.

Sa tog linka radi a sa sajta ne. Cudno.
Nego na tom linku se nalazi mali paradoks:"Da bi skidao fajlove bez ukucavanja kodova prvo moras da ukucas kod i skines odredjeni fajl". :)

Fileserve radi i sa portable verzijom, sad sam probao. Ovako je kod mene putanja instalacije bila: C:\Users\*******\Downloads\JDownloaderPortable\JDownloaderPortable\App\JDownloader

:trust:
Kako da slikaju sve kombinacije kad ih ima ko zna koliko, a verovatno se i generisu nove?

baci pogled na sadrzaj folder captchas u Jdownloader-u... ;)

inace, danas mi je odbio da skida sa fileserve jer sam imao previse losih captcha :D

Vrh Dno