Šta je novo?

Anti-recaptcha 1.0.0 za JDownloader

Nova verzija radi i sa novom verzijom MiPony-ja? Odlično.:)

Antirecaptcha plugin za MiPony? Daj link ili kako šta gde, da ne tražim sad, pošto ja njega koristim i najbolji mi je.
edit: našao sam neki 1.2.1 sa navodno integrisanim antirecaptcha (6 MB) valjda je to to pa ću da probam, mada čisto sumnjam da to može da radi valjano.

Poslednja izmena:
http://www.megaupload.com/?d=6XSYNTTK

Instalacija je na španskom, ali snaći ćeš se.
I naravno podesi ono za Fileserve.

EDIT:
Ma kakav 1.2.1? Zadnja verzija je 1.4.0 i samo ona ima podršku za pluginove.

Poslednja izmena:
Još jedna stvar, da bi Hotfile radio potrebno je u istom fajlu preimenovati "Hotfile" u "HotFile".

Za sada sa sva 3 hosting servisa radi fino, normalno najčešće ne pogađa iz prve, ali to valjda niko i ne očekuje.

Poslednja izmena:
Dodao sam fileserve.com u jacinfo.xml, ali se ponaša kao da nisam. Traži mi da ukucam captcha kod za svaki fajl. Da li sam nešto propustio da uradim? CAPTCHA kodovi izgledaju isto kao na drugim sajtovima gde plugin radi.

Sad instalirah ovo... nema šanse da ubode filesonic :( doduše na njemu sam samo za sad i isprobao. Da li treba nekako još omogućiti plugin u JDu?

Ne radi ovo odavno, barem sa filesonicom, pa sam presao na captcha trader. Kuckas malo one captche, dobijas poene, koje posle trosis za resavanje tvojih captchi. Radi bez problema sa fileserve i filesonic.

Radi li ovo kod vas na wupload :)

Radi, ali moraš da odeš u C:\Program Files\MiPony\plugins\AntiRCSTMP, da otvoriš fajl pluginInfo.xml u Notepadu i da dodaš "WUpload" (baš tako, sa velikim WU) u SupportedSites. Nakon toga snimi fajl i to je to.

Oke hvala probacu veceras to da editujem ;)

Gde nadje taj MiPony ja to nemam . Instalirao sam taj captcha sto si postavio ali on se instalirao u programfiles/jdownloader folder koliko sam video .

Da skontao sam na kraju sam to instalirao kada sam malo bolje procitao sta sve ima da se skine :)
Uspeo sam da editujem i dodam WUpload ali mi i dalje trazi da ja upisujem :(

Siguran si da nisi dodao razmak, ili da nisi nešto drugo izmenio? Ne vidim razloga da kod mene radi, a kod tebe ne ...

Ni kod mene ne radi za wupload, filesonic i fileserve. Ukucao sam ih ručno u jacinfo.xml, nisam napravio razmak ili ikakvu drugu grešku i završio tako što mi je fileserve tražio četiri ručna unosa recaptcha koda za jedan link, iako sam svaki pogodio iz prve.

E pa ne znam stvarno šta može da bude problem ... Imate poslednje verzije JD/MiPony, lepo ste deinstalirali starije verzije antirecaptche pre nego što ste instalirali zadnju ...?

Kod mene je svez windows tako da nemam zaostalih stvari a nisam napravio razmak nikakav samo sam dodao WUpload kao sto si rekao sa ta 2 velika slova WU

Probaj malim slovima wu, mada kod mene tako nije radilo sa prethodnom verzijom.

Kako se ovo uopste pokrece?

Instalirao sam anticaptcha, nema ga u start/all programs, odem na folder gde je instalirano, izbaci neki error?

instalira se u Jdownloader folder i trebalo bi automatski da unosi captcha - tj. da te nista ne pita...

instalira se u Jdownloader folder i trebalo bi automatski da unosi captcha - tj. da te nista ne pita...

Instalirano je u Jdownloader/plugins ali nista ne radi, trazi mi stalno captcha za FS linkove.

Ne razumem sta nisam uradio kako treba, ko da je neka nauka. :wall:

Jel treba taj plug in da se pojavi u JD opcijama ?

Kod mene nema nista.

Kod instalacije izabereš samo Jdownloader folder, bez plugin...

Jel u MiPony treba da piše 3.0? Kod mene i dalje stoji 2.7, probao sam i da instaliram preko starog a i da prvo deinstaliram stari plugin pa onda da stavim 3.0. Sa ovim stalno neki problemi zato ga i ne koristim, danju kucam sam a noću upalim captcha trader.

Da, i dalje stoji 2.7, kod mene uglavnom radi bez problema, tj. retko kada mi zatraži da kucam kapču.

Jel si pod reinstalacijom mislio na to da JD reinstaliram?

Posto ovaj Anticaptcha ni ne postoji u programs listi.

Ma ne diraj JD, ponovo odradi instalaciju anti-recaptcha. Ako ga nema u listi programa, znaci da nije do kraja ni odradilo instalaciju.

Kod mene bas nista ne radi kao nisam ni instalirao , krene prepoznavanje kodova a ujedno mi izbaci i ja da ih upisujem :D

Nazad
Vrh Dno