Šta je novo?

Antec Dark Fleet DF-85 Gaming Case

Arthur Morgan

Čuven
Učlanjen(a)
07.10.2007
Poena
515
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
Matična ploča
Aorus X870E Pro Ice
RAM
32 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000Mt/s
GPU
Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
Storage
Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
Zvuk
Altec Lansing ATP 3
PSU
Lian Li Edge 1000W White Edition
Kućište
Antec Constellation C8
Monitor
LG 32GP850-B
Miš & tastatura
ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
Laptop
HP Probook 450 G10
Pristup internetu
  1. Optički internet
Odvratno...

Sta im bi da ovo naprave, ovo izgleda slicno kao 1200 samo mnogo ruznije.

Samo nisam siguran da li su vise retardirani dizajner(i) ili oni koji su dozvolili da ovo kuciste ugleda svetlost dana.
Antec kucista ce izgleda ubuduce sluziti za sprdachinu na forumima.

E jes' gadno. A cemu sluze one gluposti ispred 5,25'' slotova?

Sramota da ovo dodje iz tako poznate kuće a nakon godina i godina samogradnje raznih kućno-ručnih sjajnih kućišta.... znači čista bruka.

E jes' gadno. A cemu sluze one gluposti ispred 5,25'' slotova?

Pa ako ti se slucajno velikom brzinom i silinom otvori optika da ne povuce za sobom kompletan drajv, kablove, cak mozda i napajanje...e te gluposti sluze da bi to sprecile! :d Inace neki normalniji odgovor za to nemam :p
A da je ruzno, ruzno je za medalju, mada ako jedno takvo damo JBL-u mozda covek i napravi nesto od njega ;)

cim izadje ja ga odmah kupujem , pa cu sam da odlucim koliko je lijep ili ruzan ...
a ta prica americkih *****nih tinejdzera koja se vucara po forumima kod mene ne pije vodu , ne znam za vas ...

niko ga nije uzivo vidio da bi mogao da ga tako nisko ocjenjuje ... pa zar je antec 900 kad je izasao bio nekome lijep ???
a postao je legendarni gaming case ...

i zna li neko kad ovi novi antecovi proizvodi stizu kod nas na trziste ?
tj moze li se kod nekog vec naruciti ?

Ovo sigurno nece postati legendarni gaming case :D :D
Ako se tebi svidja ti ga naravno uzmi pa nek misli ko sta hoce ;)

cim izadje ja ga odmah kupujem , pa cu sam da odlucim koliko je lijep ili ruzan ...
a ta prica americkih *****nih tinejdzera koja se vucara po forumima kod mene ne pije vodu , ne znam za vas ...

niko ga nije uzivo vidio da bi mogao da ga tako nisko ocjenjuje ... pa zar je antec 900 kad je izasao bio nekome lijep ???
a postao je legendarni gaming case ...

Imas snimke i video, i ne moram uzivo da vidim da bih zakljucio da je jako ruzno, bolje uzmi Antec 1200, lepse je a isto sto se hladjenja i konstrukcije tice, sem sto nema onaj hotswap gore...

Trebali su samo 1200 da srede, da se odvoje prednji filteri tj. da mogu da se samo oni vade recimo ulevo kada se skine leva stranica a ne cela fioka da se pomera sa hdd.
Druga, po meni najveća glupost po drugi put je ta da opet nisu izrotirali HDD bay da se normalno vade povlačenjem unazad kada se otvori stranica. Najgore je kada treba imate neku dugačku grafu koju treba da vadite da biste došli do HDD! :wall:

imao sam antec 1200 , ja mislim medju prvim ljudima ... =))
al ga zajedno sa i7 konfiguracijom prodah prije mjesec dana ... =((
sad imam stari antec 900 koji sam bio sklonio sa strane , ziv nisam htio da ga prodam ... =))

i sad cu ako bog da da predjem na dark fleet ... =))
ne sudite tako o nekoj stvari koju samo gledate preko malih ili malo vecih ekrana ...
mozda je ovaj dark fleet mnogo ljepsi uzivo od 1200 ... =)

Druga, po meni najveća glupost po drugi put je ta da opet nisu izrotirali HDD bay da se normalno vade povlačenjem unazad kada se otvori stranica. Najgore je kada treba imate neku dugačku grafu koju treba da vadite da biste došli do HDD! :wall:

Ima istine u tome, ali ovako kako je hladjenje diskova je bolje.;)

Ko ce ovo da im kupi, stvarno je ruzno

Nazad
Vrh Dno