Šta je novo?

Anketa...

implant

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2003
Poena
619
Dajte svoj glas...

CDR/RW LG 52/24/52x
CDR/RW MICROSTAR CR52-M, 52/32/52x
CDR/RW LITE-ON, 52/32/52x
CDR/RW SONY CRX225, 52/24/52x (Powerburn)
CDR/RW ASUS CR-W5224A
CDR/RW NEC NR-9300A, 48/24/48x
CDR/RW TEAC W552E, 52/24/52x

Neka pobedi najbolji...

Ja sam zadovoljan sa LITE-ON LTR-52327S (52/32/52x)

pa glasam za njega!

implant je napisao(la):
Dajte svoj glas...
CDR/RW MICROSTAR CR52-M, 52/32/52x
Neka pobedi najbolji...
Kakav bre MSI? Smanji taj house koji slušaš, isprao ti je mozak! :smack:

Imam LiteON 52/32/52.
Za sada sam zadovoljan.
Pre njega sma imao vise primeraka LiteON 52/24/52.
I sa njima sam bio zadovoljan.
Bolji su nego LG 52/24/52 (takodje vise primeraka).

Dakle,

LiteON 52/32/52

CDR/RW LG 52/24/52x - sasvim zadovoljan

LG GCE-5820B ( septembar 2002 ) nema bolji !

LITE-ON, 52/32/52x

Najnaj....
od ponudjenih naravno :)

Poređenje Fiće i Peglice, al' 'ajde: CDR/RW LG 52/24/52x. Iskreno, mrzim ih sve! Od ovoga što razmatraš/ima kod nas, glasam za LG i to samo zato što mi nije još crk'o (prošlo 3 meseca).
cheers

Imam Sony CRX 220 E1 i zadovoljan sam..... fercera

Evo meni riknuo pre neki dan LG 52, snimio skoro 10k kopija...jel dovoljno ? :)

LG ,)

LiteOn 40125W, 48246S, 52246S, 52327S.
Svi zivi zdravi i rezu perfektno i mnogo.

Opet ti ?
Sto glumis vise sa ti krsevi ?
Idi prodavaj PAPRIKE na pijac i ne lazi vise ljudi ovde kako te nije sramota!!!!!!!!!!!
Ti krsevi ne mogu da narezu ni 1000 diska
begaj tamo

PitBull je napisao(la):
Opet ti ?
Idi prodavaj PAPRIKE na pijac i ne lazi vise ljudi ovde kako te nije sramota!!!!!!!!!!!
Ti krsevi ne mogu da narezu ni 1000 diska
begaj tamo
Opet ti ?
Pa kako te vise ne mrzi da pljujes po LiteOn-u ?!
Siguran sam da je Bokiju kroz ruke proslo mnooogo vise rezaca nego tebi i da decko ne prica napamet ;), a cak i da gresim to svakako nije razlog za upotrebu takvog recnika ctp;
Neko voli LiteOn-a i zadovoljan je njime. Ti si ocigledno zaljubljen u LG i to je tvoje pravo kao i Bokijevo da iznese svoje misljenje o LiteOn-u, a na implantu je da uvazi jedno ili drugo misljenje i argumente...

Da sada uzimam sebi, uzeo bih LG, ni zbog cega posebno, al` svi koje sam ugradio rade bez problema. Moji prijatelji koji diluju dnevno po 5-10kom vec duze vreme se drze LG rezaca, zato sto skoro da nemaju primedbe na njih.

PitBull je napisao(la):
Opet ti ?
I...

Nisam tebe pitao za misljenje. A koliko ga cenim znas i sam.
Bar ne pokusavam da uvaljujem polovne stvari po ceni novih kao ti, ili da placam nesto jako skupo a posle pricam da je super, najbolje...

Lite-On radi kao zmaj kod mene vec neki godinu dana, 52x24x52, a i sa nekoliko LG-ija 52x koje sam prodao, nisam imao problema, stvar licnih stavova.

Sony CRX300a ako se ne varam :0 za sada radi perfektno :)

Ebi ga, ja imam LiteOn I dosta sam zadovoljan. Ne mogu reci da kuva kafu I usisava kucu, ali za moje potrebe je super. Sta da kazem, reze 52x na 48x diskove, ali boli me uvo za to, ja ni prema kojoj firmi nemam neke preterane predrasude, mozda ovo moze I Lg.

A oko vecne rasprave oko LiteOn I LG:
Imam Lg citac, najvece njesra koje postoji na svetu, I ako gledam tako nikad ne bi trebalo da uzmem bilo sta iz njihove firme, pogotovo ne ves masinu.
LiteOn koliko znam proizvodi najvise upravo opticke uredjaje, ali su im monitori shit zivi.
Sve u svemu, trebao bih uzeti onda neki scsi Plextor, od par stotinak jevreja.
Ali…sasvim je ocigledno, da su skoro sve firme postale dovoljno zrele, pa nema vece greske uzeti bilo sta, a o cuvenom bacanju u djubre ne treba trositi reci. I bitno je naravno kakav primerak zapadne svakom pojedincu.
Od jedan do 10 moja ocena, na osnovu dosadasnjeg saznanja o nekim uredjajima. Totalno Sujektivno!!!
LiteOn 9
LG 8
Sony 8

Zadovoljan sam korisnik CDR/RW MICROSTAR CR52-M, 52/32/52x.

hm CDR/RW???????
MICROSTAR DVD R/RW+- MS8404 138 eura. verovatno je neki od ti krsevi, ali ipak dzabe pare.

BokiPK je napisao(la):
...

Nisam tebe pitao za misljenje. A koliko ga cenim znas i sam.
Bar ne pokusavam da uvaljujem polovne stvari po ceni novih kao ti, ili da placam nesto jako skupo a posle pricam da je super, najbolje...

Koliku platu primas da hvalis LITEON tarabe i krsheve ?
Predji kod mene da radis dam ti 3 X vecu platu al ce peres gajbe i vozila .

Samo sam cekao kad ce PitBull da se javi... Evo ja cu da perem kola za jedno 1500€ mesecno.... Ako si zainteresovan javi mi se na private...:)
LiteOn Rulez !!!

Nazad
Vrh Dno