Šta je novo?

Anketa...

LG 52/24/52, najjeftiniji (bar koliko ja znam, ja ga platio 35 e), a znam ljude koji puno rezu i nije bilo nikakvih problema (za sada).

Neo_Matrix je napisao(la):
Samo sam cekao kad ce PitBull da se javi... Evo ja cu da perem kola za jedno 1500€ mesecno.... Ako si zainteresovan javi mi se na private...:)
LiteOn Rulez !!!

Ne mogu da verujem, skoro da si pogodio cifru :D Treba da doda jos jedno par stotina i nesto preko.
PitBulle, mene ne placa LiteOn(mozda tebe placa LG :) ), jednostavno, moje malo poduze iskustvo daje mi za pravo.
Mogu da pricam mnogo i dosta dugo, o trajnosti, kvalitetu rezanja, OTKAZIMA u garantnom i vangarantnom roku, modelima od 6x pa do 52x, od Teac-a, preko NEC-a, Plextora, Philips-a, MSI-ja... Ko hoce da me slusa i konsultuje. A ti se bavi svojim mlekom.

PitBull je napisao(la):
... Koliku platu primas da hvalis LITEON tarabe i krsheve?
Predji kod mene da radis dam ti 3 X vecu platu al ce peres gajbe i vozila .
Sindrom - "Srpski-Direktor-Bog-Gazda-Sve-Mogu-Sve-Znam-Sve-Hocu-Kulturan-Sam-Do-Yaya"
Zbog takvog mentaliteta smo i dalje u blatu... :?
Sorry zbog off topica... nisam mogao da izdrzim!

Ja sam bio extra zadovoljan sa LG 52x24x52, pa sam ga prodao zbog DVDa, pa uzeh Liteon combo, koji radi perfektno kao citac, nisam jos probao da rezem sa njim.

skydiver je napisao(la):
hm CDR/RW???????
MICROSTAR DVD R/RW+- MS8404 138 eura. verovatno je neki od ti krsevi, ali ipak dzabe pare.

???

koje chudo da skydiver pricha isto kao i pitbull :) ima da bude dvostruki shut ;)

a inache, MSI jeste shit kako okrenesh :)

Kupio sam NEC...ovih dana i zadovoljan sam...skoro besuman...dovoljno brz......sto se tice trajnosti videcemo...

Nazad
Vrh Dno