Šta je novo?

Anime

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ_5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam ni znao da Bench ima ovu temu, google me doveo radije nego pretraga foruma 🙂

Odgledah Hunter X Hunter i kao veliki ljubitelj anime-a bilo me je sramota sto eto nisam to odgledao i ... nemam neki komentar, jos mi se kuva u glavi

Nen - genijalna ideja. Zivotna snaga koja moze da uzima formu specificnu za korisnika i autor to pretvara u veoma cudesne moci. Od jakih udaraca, preko Kurapikinih lanaca pa sve do devojke sa usisivacem koji je ultimate filter svega, zaista mnogo ludo

I dodjoh do te cuvene "Chimera Ant Arc" koju su mi svi navodili kao nesto posebno.

Moralni kompas mi se totalno pogubio. Da li je Netero matora dala-bu, sebican ili heroj ? Da li je Gon odlepio ? Da li je Kilua dete-assassin a moralni Anchor svima u seriji otprilike ... ?

Zasto sam se skoro rasplakao sa crvenom karikatura-hobotnicom ? Da mi je neko nekad rekao da cu da navijam za hobotnica-mrava ko fudbal da gledam, reko bih mu da nije normalan.

Meruem i Komugi ... Nemam reci. Top 3 anime momenata za mene.

Zaista velika steta sto Dark Conintent verovatno nikada nece videti svetlost dana, bar ne u obliku Anime-a.

Jedno pitanje za sve vas koji gledaju anime , da li ga gledate na crunchyroll ili negde drugde ? Moji anime sajtovi su ugaseni tako da trazim neki novi za gledanje .

subsplease org, ili za starije nesto sto oni nisu radili nyaa

Nije da Anime sajtova, vec do Data host servera koji uglavnom imaju sve te hostovane epizode, i manje vise svi wrapper sajtovi (AnimeKai, HiAnime.dk, 9Anime klonovi itd) koriste isti batch fajlova tako da nije do sajta, vec do host-ovane epizode

Naime, izgoreo je neki veliki data centar u Holandiji, gde su najavili da ce resiti problem i postaviti backup u roku od 72 sata, sto je bilo pre ... 5 dana

• Adds to story
Reagovanja: vix
Nisam to znao, jedino sto sam video to je da internet krivi crunchyroll za gasenje sajtova za gledanje.

Nije da Anime sajtova, vec do Data host servera koji uglavnom imaju sve te hostovane epizode, i manje vise svi wrapper sajtovi (AnimeKai, HiAnime.dk, 9Anime klonovi itd) koriste isti batch fajlova tako da nije do sajta, vec do host-ovane epizode

Naime, izgoreo je neki veliki data centar u Holandiji, gde su najavili da ce resiti problem i postaviti backup u roku od 72 sata, sto je bilo pre ... 5 dana
Hvala za info. Iznenadio sam se kada mi je moj omiljeni sajt za streaming izbacio poruku da je izgoreo DC. Mislio sam da je na bliskom istoku.

To jos nije gotovo??? Toliko se razvuklo da sam ja prestao da gledam u jednom trenutku.
Mangu citao live kako je izlazilo i zato sam mozda i izgubio interesovanje

Jel gledao neko Faraway Paladin-a ?

Cuo sam da je "izabrani ukus" otprilike, ali da je veoma dobra prica, da li bi ste preporucili ?

Konacno sam smogao snage da zavrsim JJK. Toliko mi se ne svidja da cu da batalim gledanje na dalje po svemu sudeci. Sta je ovo boktemazo, kao da gledam 4 animea paralelno i da sam dao klincu da menja izmedju njih po svom nahodjenju..

Kao kontrast tome Jigokuraku i Yuusha Kei No Shosu skroz dobri.

Takodje sam i odgledao kompletan Bleach i posle onog grbavog pocetka mi se takodje bas svideo. Posle nastavak TYBW kao da je drugi anime i vidi se da su sto se kaze u toku sa modernim trendovima u industriji. I zasluzuje ovako dobru kulminaciju na kraju krajeva.
JJK je kao MHA, samo sto je MHA propo onog momenta kada je Toshinori zavrsio svoje (All Might), posle cega je postao klasicni klinacki, school focused shonen sto nije za starije od 15 godina. Sa druge strane JJK cemo da "trpimo" do epizoda kada se budu fajtali Gojo i Sukuna, posle toga cemo da prestanemo sa gledanjem jer JJK ima dva interesantna lika dok MHA je imao jednog, ovi ostali su cist filler i sami po sebi nisu ni za prosecnu anime. MC u obe anime je dno dna.

Witch Hat Atelier - mnogo interesantno i kvalitetno, jedan problem, presporo izlaze epizode. Sacekajte da zavrsi emitovanje pa krenite sa uzivanjem. Mislim da nije ispod Frieren, top anime obe.

Poslednja izmena:
Svi anime su presli u taj mod da sve bljesti i desava se milion kmh, evo i ovaj poslednji deo Bleach-a ce da bude isti takav sudeci po trejleru.

Krenuo sam da gledam AOT ispocetka (i jedva ubedio suprugu da gledamo zajedno, ali avaj) i sad mi se to cini toliko sporo i dosadno, valjda se mozak navikao na "industry standard" 😀

Uf, dok desifrujem skracenice. Meni Attack on Titan nikada nije legao. Ni anime ni manga. Citao do nekog trenutka i batalio. Anime gledao prvu sezonu i batalio posle prve epizode druge sezone.
My Hero Academia isto batalio odavno.
Bleach cu da odgledam, toga ima jos malo i to je to, ende.

I meni deluje da kod svih tih lozackih shonen anime da su sada tuche haos brze. Cudi me, ako taj zanr volite da vam nije zapalo za oko "Tsue to Tsurugi no Wistoria".

Prva mi je bila super, druga ne daj Boze nikome...

Mushoku Tensei je jedan od najbolje napisanih Mangi/Animea koje sam imao prilike da vidim. Eris Boreas Greyrat kao sporedni lik je imala veci character development za pola jedne sezone nego ... Midorija kroz ceo MHA 🙂

Slajm odlican ove sezone.

Konačno završih prvu sezonu Gaichakute. Da sam znao da će onako da se završi, ne bih krenuo sa gledanjem makar dok ne izađu dve ili tri sezone. Realno ne zaslužuje onako visoku ocenu, ali nije ni loša. Samo su eto mogli malo da zaokruže priču pre pauze.

Nazad
Vrh Dno