Šta je novo?

Anime

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ_5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam ni znao da Bench ima ovu temu, google me doveo radije nego pretraga foruma 🙂

Odgledah Hunter X Hunter i kao veliki ljubitelj anime-a bilo me je sramota sto eto nisam to odgledao i ... nemam neki komentar, jos mi se kuva u glavi

Nen - genijalna ideja. Zivotna snaga koja moze da uzima formu specificnu za korisnika i autor to pretvara u veoma cudesne moci. Od jakih udaraca, preko Kurapikinih lanaca pa sve do devojke sa usisivacem koji je ultimate filter svega, zaista mnogo ludo

I dodjoh do te cuvene "Chimera Ant Arc" koju su mi svi navodili kao nesto posebno.

Moralni kompas mi se totalno pogubio. Da li je Netero matora dala-bu, sebican ili heroj ? Da li je Gon odlepio ? Da li je Kilua dete-assassin a moralni Anchor svima u seriji otprilike ... ?

Zasto sam se skoro rasplakao sa crvenom karikatura-hobotnicom ? Da mi je neko nekad rekao da cu da navijam za hobotnica-mrava ko fudbal da gledam, reko bih mu da nije normalan.

Meruem i Komugi ... Nemam reci. Top 3 anime momenata za mene.

Zaista velika steta sto Dark Conintent verovatno nikada nece videti svetlost dana, bar ne u obliku Anime-a.

Jedno pitanje za sve vas koji gledaju anime , da li ga gledate na crunchyroll ili negde drugde ? Moji anime sajtovi su ugaseni tako da trazim neki novi za gledanje .

subsplease org, ili za starije nesto sto oni nisu radili nyaa

Nije da Anime sajtova, vec do Data host servera koji uglavnom imaju sve te hostovane epizode, i manje vise svi wrapper sajtovi (AnimeKai, HiAnime.dk, 9Anime klonovi itd) koriste isti batch fajlova tako da nije do sajta, vec do host-ovane epizode

Naime, izgoreo je neki veliki data centar u Holandiji, gde su najavili da ce resiti problem i postaviti backup u roku od 72 sata, sto je bilo pre ... 5 dana

• Adds to story
Reagovanja: vix
Nisam to znao, jedino sto sam video to je da internet krivi crunchyroll za gasenje sajtova za gledanje.

Nije da Anime sajtova, vec do Data host servera koji uglavnom imaju sve te hostovane epizode, i manje vise svi wrapper sajtovi (AnimeKai, HiAnime.dk, 9Anime klonovi itd) koriste isti batch fajlova tako da nije do sajta, vec do host-ovane epizode

Naime, izgoreo je neki veliki data centar u Holandiji, gde su najavili da ce resiti problem i postaviti backup u roku od 72 sata, sto je bilo pre ... 5 dana
Hvala za info. Iznenadio sam se kada mi je moj omiljeni sajt za streaming izbacio poruku da je izgoreo DC. Mislio sam da je na bliskom istoku.

Nazad
Vrh Dno