Šta je novo?

Anime

Jako dobra epizoda i borba prenesena kakva treba i da bude. Za razliku od borbe sa Baranom ovde moze da se vidi sve lepo.

Za kraj, opet cliffhanger, nadao sam se da ce i taj deo biti pokriven u ovoj epizodi a da ce sledeca biti velika "otkrica" tjst objsasnjenja, ali ocigledno ce spakovati i jedno i drugo u sledecu za kraj sezone :)

jes fina epizoda. Nisu previse gnajvili sa ostatkom sveta.
Ima onog S rank healera sto je mreo. Mislim da ce da gi digne da izleci ovu malu.

Sve ce da uradi za svoju dragu, kome do sad nije bilo jasno bio je ozbiljan hint u ovoj epizodi jer je ocajnicki potrosio drugu dozu onog ultimativnog napitka za lecenje i ostaje mu jos samo jedna. Posle sledece ce tek biti sve 1/1 :D

U ovoj epizodi su mogli da ubace i par recenica koje su preskocili koje bi dodatno podebljale pricu, ali i ovako je okej.

Ljudi, ne racunajuci God-tier animaciju za DBS: Broly (da se ne lazemo, najbolja Anime borba svih vremena), ovo je bilo HAOS!

Znaci, retko kad je neka animacija / CGI uspela da prenese Speedster likove a da to deluje obicnom gledaocu ovako efikasno.

Ako ovi iz JC Staff-a budu imali pare da animiraju u trecoj sezoni OPM-a Flashy Flash VS Gale & Hellfire, mogu samo da se nadam da ce da bude upola dobro kao ova borba sada iz SL

Covece, kako je dobro ispalo. ovi iz A-1 su zadali domaci zadatak za animaciju

jes fina epizoda. Nisu previse gnajvili sa ostatkom sveta.
Ima onog S rank healera sto je mreo. Mislim da ce da gi digne da izleci ovu malu.
Upravo ce to da uradi i posle toga pustiti Grota da počiva u miru jer nije ok imati ljude u njegovom portfolju senki . Nadam se da će u anime ugurati/začiniti sa više emocija između njega i Cha Hae-in od početka ,to mi malo fali u mahwi

Ako je istina, svasta cemo videti i podgrejace ceznju do sezone 3 :D

Screenshot_20250327_141917_TikTok.jpg

The apotecary diaries na netflixu je solidna priča , i svidja mi se art 👍

Gledao sam i solo leveling, da ne budem jedini ovde koji nije gledao, ok je, a malo su mi borbe meh i prica ubrzana u odnosu na manhwa.

Fantasy a da nije isekai ili video igra, aleluja.

Dugo se niko nije javljao pre ovog trailera.
Niko ne pominje novu sezonu fire force (meni onako, nije loša, zabavna, nema dovoljno makljanja).
Takođe me čudi da nismo pominjali Lazarus. Za mene veliko razočarenje, nema taj šmek koji je imao kauboj. Glasovna gluma je tek ogromni promašaj. Prilično sam siguran da je pola likova zapravo AI generated, nema šanse da je toliko ljudi toliko netalentovano i bez emocija.

Niko ne pominje novu sezonu fire force (meni onako, nije loša, zabavna, nema dovoljno makljanja).
Cekam da se zavrsi, pa cu da je pogledam u cugu.

Na ovu sam naleteo igrom slucaja. Dobra je.

Лазарус је нешто убедљиво најгоре што сам икад погледао. Издржао Истамбул (наравно, ужасно се изнервирао), одустао након епизоде са сектом, без намере да гледам даље.

Upravo su izasle prve dve epizode Lord of Mysteries.

Po netu je hajp oko animacije, i deluje mi da je opravdan. Pohvalno je sto je ~30min epizoda, a opet cudno sto je Kineski jezik.

Nisam jos pogledao pa ne mogu da sudim o prici, ali ovo je neki prvi utisak nakon minut dva preskakanja..

Opravdan je hajp oko animacije a kineski jezik je zato što je kineska produkcija, tj. u pitanju je donghua (kineski anime).
Pogledao sam 5min prve epizode i dopalo mi se, ali ću sačekati da izađu sve epizode.
Moj prvi utisak je da je ovo neka kineska verzija isekai-a smeštena u svet inspirisan igrom Bloodborne, što uopšte nije loše. A animacija je i previše dobra za seriju.

A i ovo mi je zapalo za oko, mangu doduše nisam čitao ali dosta hvale kako je nacrtana.

Lord of mysteries je dosta dobar. Od pocetka su krenuli jaki lore, mada samo u naznakama. Vidi se da je dosta razradjen sistem.
Ocekivano, animacija je predobra. Jedino sto pola vremena pojma nemam sta gledam i sta se desava :ROFLMAO: . Uvodna scena, wtf je to bilo?

Poceo je i gachiakuta. Jedva zapamtih kako se zove. Izgleda kao da ce biti dobra serija.

Nazad
Vrh Dno