Šta je novo?

Anime

Poz svima, jel moze neko da mi kaze kako mogu da dodjem do popularnih anima koje su se emitovale kod nas devedestih, poput Robotecha, Saber ridera, Woltrona... bilo bi pozeljno ako mogu da nadjem sinhornizovano zbog dece. Hvala

auu izasla je na netflixu bastard 2022 adaptacija :D
Bastard OVA je bila jedna od prvih anima koje sam gledao jos i pre Berseka, kako vreme leti.

Ja gledam sada Vinland na Netflixu. Šta znam nije lose. Nije da izuva, ali moze da se gleda.
mene je vinland ugnjavio na kraju. Ni blizu sto sam ocekivao, a da ne pricam sto je ostala na toj sezoni totalno nezavrsena prica.
Ako nece vise da se mlate, neka naprave jedan duzi special i pobiju sve pa da zaokruze pricu

Meni je vinland odlican bio, s2 izlazi u januaru sledece godine. Manga je odlicna.

axx preterano su razvodnili Bastarda. Opet sam dobio zelju da pogledam orginal, kao cowboy beebop prosle godine.

Vinland je "nedovršen" i u manga izdanju... Sve zavisi šta ko očekuje...
Ja bih rekao da je kraj realan, nikakvi avioni-kamioni...

Legend Of The Northern Blade, odavno nisam citao tako dobru mangu

odavno se nisam ovako ao dobro zabavio citajuci nesto

Ja nisam gledao original, ali meni je i ovo na Netflixu bilo top. Bez previše gluposti samo tabačina 😁. Mogu da zamislim koliko je original dobra.
Daa uradili su adaptaciju skroz u retro stilu, nije losa, malo sam preterao.

Vratio se Hunter x Hunter na netflix, razmisljam se da li da ga ponovo odgledam posle xx godina :)
Cyberpank nije los, samo nisam fan animacije i crteža.

Attack on Titan, prvu sezonu odgledao kada se pojavila, ostale nisam, da li vredi trošiti vreme?

Kingdom, sezona 4, solidna i dalje, ne tako dobra kao prve 2 ali drzi paznju!

Attack on Titan, prvu sezonu odgledao kada se pojavila, ostale nisam, da li vredi trošiti vreme?

Kingdom, sezona 4, solidna i dalje, ne tako dobra kao prve 2 ali drzi paznju!
trosenje vremena nikada nije vredno, ali ulaganje jeste.
Sto se titana tice, pogledaj ako nisi citao

Vredi, jedan od retkih anime-a koji odlično prate mangu.
Kasnije sezone imaju manje akcije i više pričanja pa malo smaruckaju ali vredi preći preko toga zbog priče.

Inače...
Pogledah Cyberpunk: Edgerunners, verovatno najbolji anime koji sam pogledao u zadnjih godinu dana.
Jednostavna ali efektivna priča, zanimljivi likovi, solidna animacija i brdo akcije, krvoprolića i eksplozija... šta nepoželeti.
Ja sam pogledao verziju na engleskom, glasovna gluma odlična.
Definitivno preporuka.

Pisao sam i u CP2077 temi. Ko je igrao igru obavezno da pogleda Anime. Nisam očekivao toliki kvalitet ali sam se prijatno iznenadio.

Vredi, jedan od retkih anime-a koji odlično prate mangu.
Kasnije sezone imaju manje akcije i više pričanja pa malo smaruckaju ali vredi preći preko toga zbog priče.

Inače...
Pogledah Cyberpunk: Edgerunners, verovatno najbolji anime koji sam pogledao u zadnjih godinu dana.
Jednostavna ali efektivna priča, zanimljivi likovi, solidna animacija i brdo akcije, krvoprolića i eksplozija... šta nepoželeti.
Ja sam pogledao verziju na engleskom, glasovna gluma odlična.
Definitivno preporuka.

Ovo deluje sjajno, moram da pogledam.

Jel ima negde apsolutno sve Dragon Balls, slozeno hronoloski da se skine/kupi/pogleda online? Vise puta sam u zadnjih 10ak godina pokusavao da nadjem, ali uvek se pogubim posle Z sage..

Jel ima negde apsolutno sve Dragon Balls, slozeno hronoloski da se skine/kupi/pogleda online? Vise puta sam u zadnjih 10ak godina pokusavao da nadjem, ali uvek se pogubim posle Z sage..
Idi na nyaa(.)si i ukucaj Dragon Ball, pa sortiraj po velicini torrenta. Poslacu ti PM ako ne uspes da se snadjes...
(mislim da je torrent pod nazivom "Dragon Ball Complete (x265 re-encode)" najoptimalniji sto se tice velicine fajlova i "kompletnosti"

Imas i iKaos torrente tamo koji su najkompletniji, ali su poprilicno veliki za skidanje. Mozda se i pogubis oko izbora Audio track-ova posto se potrudio da ubaci sve postojece varijante)

Izasao je Jujutsu Kaisen 0 film za nas sa jeftinijim ulaznicama, dub i sub koliko vidim.

Poslednja izmena:
@danilo989 Hvala druze, pogledacu za vikend sta i kako. Malo sam tanak i sa vremenom.

Pitanje je da li uopste zelis da gledas GT serijal.
Kao alternativu za db i dbz imas Kai serijal koji je remasterovan i malo upeglan. Izbacen je visak scena i hiljade minuta praznog aAAaaaAAAAAA dranja.
Nakon toga imas Super. I to ti je generalno to.
Kai i Super bi trebalo da pokriju komplet.

Da, taj GT serijal mi malo skripi, nisam bas odusevljen. Za Kai iskreno, nisam znao..

GT sam i ja preskocio (Kai takodje nisam gledao ali DB i DBZ jesam).

GT sam i ja preskocio (Kai takodje nisam gledao ali DB i DBZ jesam).
DB super je isto ok, ali postaje malo dosadno i detinjasto. Ne kažem zbog tog Anime-a sam počeo da gledam Anime, ali mislim da je DB generalno napravljen za mlađu publiku.

Odgledao sam i Super naravno. Kai pomenuo jer je alternativa DB i DBZu.
Ma ne volim maratonce, DB mi je prvi i jedini maratonac pa sam ispostovao i odgledao do kraja (Super). Verovatno cu da nastavim da gledam DB ali da sada zapocinjem neke maratonce, nema sanse.

Poslednja izmena:
Tako je i planiran. Japanski humor.
Onda se uključila publika kojoj su se svidele tuče pa je nastavilo u tom pravcu, pogotovo u Z kome je to glavni fokus

Malo podsecanja

Zaboravih da postoji ova tema...
Sinoć sam odgledao Edgerunners, odličan je. Ne sviđa mi "neon vomit" estetika ali je veoma dobar.

Docekasmo i taj dan, izasao Bleach Thousand years Blood War

Nazad
Vrh Dno