Šta je novo?

Anime

Kingdom, prva sezona odlicna, military fazon mi je baš legao i period koje se obrađuje je jako zanimljiv, Ou Ki definitivno najupečatljiviji lik.
Drugu sezonu sam počeo, nešto blaži start, videćemo za ostatak.
 
Niko nije napisao, jutros iskocilo...
Preminuo Kentauro Miura... Jos pre 2 nedelje, tek skoro je informacija objavljena...
Sto znaci nista od privodjenja kraju Berserka...
 
^ Au...
RIP legendo!

Tačno sam znao da je neka bula kad od 2018. nije izbacio niti jednu novu svesku.

Elem, ako ništa, sad će ovim našim stripadžijama a la Darkwood možda konačno svanuti da izbave jedan Collector edition na srpskom, ili bar neko pristojno i kvalitetno izdanje kao što su uradili sa Sandmen, mada tu od Fibre moraju još mnogo da uče.

Ja znam da bih to sigurno kupio.

EDIT: Sad čitam da je umro 06.05, ali tek sad pušteno u javnost...
 
Gore je sto nece zavrsiti serijal a trebao je "jos samo" poslednji arc da objavi...
Uzeo je cak i nekoliko segrta sa kojima je radio na drugom serijalu, kako bi mu kasnije pomogli oko Berserka ali nikad nije bio zadovoljan sa njima.
Cisto sumnjam da ce sada serijal biti priveden kraju, tj da ce prepustiti njegovim segrtima.
Uz Vagabond verovatno vizuelno najbolji serijal koji nece biti zavrsen.
Bilo je cak i price da ce Netflix probati sa anime adaptacijom ako uspeju da se dogovre sa Miurom. Lik koji je radio na Devilman Crybaby NF adaptaciji je veliki fan Berserka

Sumnjam da ce Darkwood bilo sta da izbaci jer su u velikim finansijskim problemima i jedva ovo sto imaju mogu da izguraju planski
Koliko sam u toku sa nasom stripskom scenom samo CK stancuje redovno, ali je kvalitet osim francuskih ostvarenja (koja imaju qc proveru francuza) vrlo upitan...
Ali zato Fibra razvaljuje, kvalitetom stampe i izborom naslova.
Sto se mangi tice, ja sam se izgleda ukopao sa onim Deluxe 3in1 izdanjima od Dark Horse-a...
Imam prvih 7, 8 i 9 su mi pre-orderovani i trebaju da iskoce do kraja godine...
Pitanje je sada hoce li i da li ce uopste da izbace svih 13, odnosno preostala 4. Tempom kojim je DH objavljjivao (2-3 Dlx godisnje) trebalo je navodno da izbace i 14 Dlx izdanje odmah nakon 13. knjige sledece godine.
Izgleda da ce to na kraju biti Collector's edition, jer im je tiraz ionako bio vrlo mali
 
^krastavac, mada ja iskreno već godinama (i dva komplet čitanja mange sa razmakom 5-6 godina) ne mogu da se otmem utisku da Miura uopšte nije imao jasnu ideju kako da završi Berserk serijal, što je postalo sve očiglednije sa svakom novoobjavljenom sveskom...

EDIT: Sve sam se nadao da će naši kad-tad izbaciti nešto, sačekaću još neko vreme, ako ne bude poručiću neko ino izdanje...
 
Ja i dalje ne mogu da verujem.
Mislio sala neka u pitanju.
Verovao sam da ce ziveti 90+ godina i da ce, naravno, zavrsiti Berserk.
I dalje sam sokiran.
RIP.
 
Poslednji anime film koji sam pogledao je bio Akira. Jako dobar polu cyberpunk film. Nije toliko kasnije koliko je na početku filma ali je atmosfera pravo dobra.MV5BM2ZiZTk1ODgtMTZkNS00NTYxLWIxZTUtNWExZGYwZTRjODViXkEyXkFqcGdeQXVyMTE2MzA3MDM@._V1_.jpg
 
izasao novi cowboy bebop na netflixu, koji je uzasan.
Ali su dodali cro titl na originalni iz 1998, pa sam ga ponovo odgledao posle barem 15-tak godina, i danas odlicno.
 
au bre ja sam mislio izasao cb anime a ne ovo live action cudo 😅 samo ne znam zasto uopste i pokusavaju da neke klasike pretvore u live action ovo je fail samo takav kao i death note. Mada kenshin i moze da prodje zbog non cringe price😮
 
Pogledacu CB live action, stoji mi na listi, ali znam da ce me razocarati. Uvekocekujem previse, a na kraju to nema veze sa zivotom.
Mozda je to za mlade generacije koji nisu videli nista pametno u zivotu
 
Jednostavno anime i live action ne idu zajedno i to je to.
 
Live realno nije loš, nije ni do klinaca niti bilo šta nego neke stvari ne treba dirati i to je to.
 
mislim da je problem u live action remakovima anima i mangi CGI koliko god da je to napredovalo nema sanse da nekako izgleda kohezivno kao u animi i mangi , ovo pod uslovom da je cast i gluma na nivou.
Konkretno u CB koji ima neki legendary status bas strce nekako ti realni likovi jer svi imamo previse urezane likove u glavi da to mogu da potisnu ove live zamene prosto nije to to i ne znam cemu potreba za ovim osim da privuku sire narodne mase u nedostatku dobrih / kreativnih scenarija za filmove/serije.
 
Ma da ali onda probaju da približe anime stilu pa svu kukaju na likove i kadrove koji su preslikani iz anime jer štrče iz realizma... Nema srednje pozicije.
 
Ne znam za vas ali ja ću ponovo odgledati originalni Cowboy Bebop da isperem loš ukus posle ovog Live Action-a.
 
Ja gledam, nije to loše. Ko ne zna da je adaptacija generalno ima pozitivan utisak, mojoj supruzi se sviđa jako. Samo mi old farts poredimo sve.
 
Isprva sam mislio da je neka neslana šala, ali Konaka izgleda da baš ne voli napade na Lovecrafta od strane SJW i to što su ograničeni zbog zapada.
Od anime adaptacije ovoga svakako nema ništa, ali ovo nisam očekivao u Digimon franšizi. :ROFLMAO:

Upon arrival the group find that Political Correctness had spawned in West Shinjuku. Terriermon evolves to Galgomon and Jeri uses her D-Ark to evolve her new partner from Impmon to Beelzebumon. The two Digimon battle Political Correctness, though their attacks seemingly do nothing. Just as Political Correctness is about to use its "Cancel Culture" attack, it flees as a result of one of Galgomon's attacks finally doing damage.
https://wikimon.net/Digimon_Tamers_2021
 
Poslednja izmena:
Vidim da nije okačeno, tsktsk

 
U jeku deljenja svih mogucih naloga po forumu, da li mozda ima zainteresovanih i za funimation? Americki je 7.5$, cini mi se, i moguce je gledati na 5 uredjaja istovremeno. oko 160rsd mesecno.
bitno je reci da je neophodan vpn
 
Ja sam više zainteresovan za Crunchyroll, mislim da je godisnja pretplata oko 80 dolara, sto kad se podeli na 4 uređaja ispadne oko 2000 rsd godišnje. Pa ako ima zainteresovanih mozemo familiju da napravimo.
 
Ja sam više zainteresovan za Crunchyroll, mislim da je godisnja pretplata oko 80 dolara, sto kad se podeli na 4 uređaja ispadne oko 2000 rsd godišnje. Pa ako ima zainteresovanih mozemo familiju da napravimo.
Ja sam za. Javi ako ti se još neko javi
 
Ja sam više zainteresovan za Crunchyroll, mislim da je godisnja pretplata oko 80 dolara, sto kad se podeli na 4 uređaja ispadne oko 2000 rsd godišnje. Pa ako ima zainteresovanih mozemo familiju da napravimo.
neznatno skuplje, ali verujem da je veći izbor + možda nije potreban vpn. Što se mene tiče to je sasvim ok i možemo da se organizujemo.
To bi ostavilo jedno prazno mesto koliko vidim.
 
Crunchy nije potreban VPN, sutra mi ističe članstvo pa se javljam da se dogovaramo. Za sad nas je troje, pa ako još neko bude hteo neka se javi, mislim da će biti oko 1800 din za godinu dana po čoveku (za troje, a za četvoro je još jeftinije)
 
80/4*104 = 2080
80/3*104 ~ 2780
 
Ali ako se uzme preko Turske ispadne oko 37 evra, što kad se podeli sa 3 je oko 1500 din, a kad se podeli sa 4 oko 1100 din za godinu dana.
 
Pogledao sam prvu sezonu One Punch Man. Dopala mi se,ismejao sam se dobro u par epizoda. Žao mi Genosa,uvek nadrlja a trudi se da impresionira Saitamu :ROFLMAO:
 
Odlican je One Punch :D
 
Kotaro lives alone, na Netflixu, nije lose. Podseca me na stare dobre anime iz 200x-ih tipa azumanga daioh i sl.

Strip great doctor ling ran nije los.
 
Nazad
Vrh Dno