Šta je novo?

Anime

Ma гледај све што ти се свиди или што нађеш препоруке, небитно да ли је ново или старо :)
Почео сам да гледам Busou Renkin (2006/2007 - дакле мало старије), мислим да је мало подцењен аниме, мени се за сад свиђа како тече радња.

Ma ja sam od prosle godine u anime svetu, tako da je lista ono ogromna. Sve posle 2000-te je za mene novo. :D

Jel pratite Dragonball Super ?

Trenutno je ogromno interesovanje za serijal zbog mnogo brze price nego sto se radilo za vreme DBZ-a a veliko uzbudjenje se podiglo oko novog arc-a sa Black Goku likom iz Trunks-ove dimenzije to jes buducnosti.

Lik najverovatnije nije Sajonac (obraca im se u trecem licu) i najavljeno je da ce u pricu verovatno da se ukljuce i sami Bogovi, Beerus, Whis pa cak i Omni King (Zeno Sama)

Има већ нешто синхронизовано на kissanime, али не знам којим темпом излазе епизоде...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Ova nova epizoda DBS je realno bzv - nekako mi se cini da se epizode pretvaraju u gledali ste...gledacete... Tipa 15min u ovoj epizodi se nista nije desilo i uce matematiku?! :d Strasno.. Istina nije ni stari DBZ mnogo bolji ali ovo je bas bas... Ko je gledao i video preview moj je neki licni osecaj da ce ona scena sa kraja preview-a biti kraj sledece epizode...

Ova nova epizoda DBS je realno bzv - nekako mi se cini da se epizode pretvaraju u gledali ste...gledacete... Tipa 15min u ovoj epizodi se nista nije desilo i uce matematiku?! :d Strasno.. Istina nije ni stari DBZ mnogo bolji ali ovo je bas bas... Ko je gledao i video preview moj je neki licni osecaj da ce ona scena sa kraja preview-a biti kraj sledece epizode...

pace serije je malo brzi nego pre iako je ova epizoda posluzila za mega filler. Imalo je par super momenata poput uvida u Black Goku energiiju (nesto crno nikad vidjeno do sad) kao i Trunks-ov pokusaj da udari Goku-a, koji je bio u fazonu "whatcha doin there, son ?"

teorije:

1. Black Goku je Goten, koji je eventualno postao God Of Destruction u alternativnoj vremenskoj liniji

2. Black Goku je sajonac iz jednog od unistenih 6 univerzuma (sada ih ima 12, a bilo ih je 18 koje je unistio Zeno sama)

3. Black Goku je fizicka manifestacija neceg veoma bitnog i velikog, jer vidimo iz preview-a za sledecu epizodu da poseduje neki mnogo mocan prsten koji je u stanju da salje kosmicke poruke i kroz vreme

Pandavitze, jel pratis ti neki krsten anime?

Немам ја појма ко је то радио, само сам видео да има нешто. :)
Искључиво на јапанском гледам аниме, никако ми не лежи на енглеском.

Gledam ja DBS na jpn ali Sean Schemmel je ipak nezaboravni (bolji) Goku, sta znam :D

Ostalo mi vecinom odg jpn ali takodje npr Hellsing nmg da zamislim na jpn.

Panda je dao zanimljive interpretacije sledece epizode ali je glavni problem sto je stvarno prepuno fillera + sto manga zaostaje i onda bukvalno premotam pola epizode jer se nista ne desava...

Inace poceo da gledam Saraiya Goyou (House of Five Leaves) - ko nije gledao, zanimljiv samurai anime - simpatican.

God is a part timer.
Vrlo opusten, na momente me je bas lepo nasmejao. Odnosi i dijalozi likova su mi super.

Мислиш Hataraku Maou-sama (The Devil is a part-timer)? :)
И мени је добар.

Сад ћу да погледам другу сезону "Gakusen Toshi Asterisk".
Прва сезона ми је била ок, мада ми је много бољи Rakudai Kishi no Cavalry.

Мислиш Hataraku Maou-sama (The Devil is a part-timer)? :)
И мени је добар.

Сад ћу да погледам другу сезону "Gakusen Toshi Asterisk".
Прва сезона ми је била ок, мада ми је много бољи Rakudai Kishi no Cavalry.

Tako je, nemam pojma odakle mi god :D

Ova zadnja epizoda DBS je bila tu i tamo (ok), ali sledeca - huuuuuuu, bice dobro bice :D

Ja poceo Ghibli filmove. Za sad odgledao Nausicuu i Laputu. Odlicnoo. Preporukaa. Stvarno vrhunskoo.

Moze li neko da mi pojasni koja je fora sa ovim novim Berserkom tj adaptacijom koja je krenula sada?! Da li je ovo remaster ili kompletan reboot serijala sa namerom da se ide do kraja price (za razliku od stare anime gde prica nije bila zavrsena)?!

Znam da je stara serija bila vrh (sigurno jedna od najboljih anima ikada) ali da su pricu prekinuli tj anime serija je ostala nezavrsena i da nastavljeno kroz mangu (koju nisam imao volju da citam jer nisam mogao da nadjem krstene verzije).

Koliko sam ja shvatio malo ce biti remake stare serije ali bi trebala da se nadoveze na filmove i da nastavi pricu dalje. Manga je takodje dobra ali ne vidi se kraj na horizontu, makar mi se tako cini.

@topic - dobra zadnja epizoda DBS - istina dodje malo kao tizer ali dobra, fina borba i ok artwork u toku borbe :D Sledeca vec nzm na sta ce da lici, preview ne govori mnogo...

Tek sledece godine... ja mislio sad ce na jesen. Ima li sta za Tokyo Ghoul?

Jel neko zna di se može nać Sampei??

Trigun

Ergo proxy.

Vrh Dno