Šta je novo?

Anime

Desert Punk
Gurren Lagann - mozda?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Neon Genesis Evangelion ako vec nisi pogledao.

Trigun, Cowboy Bebop, Vampire Hunter D, Texnolyze, Blue Gender, Wolf's Reign????

Gledao Trigun i velika preporuka.
Jel gledao neko novi Berserk? Imam samo jednu rec i to je: SRAMOTA.

Trigun - prvi put cujem deluje zanimljivo.
Ergo proxy - gledao ranije 2-3 epizode ali mi bilo isuvise dosadno.
Desert Punk - i ovo deluje zanimljivo.
Gurren Lagann - heheheheh gledao simpa je. :)
Neon Genesis Evangelion - meni ovo tako zvuci poznato mislim da sam mozda gledao, bem li ga.
Cowboy Bebop - gledao epizodu ili dve i smorilo me... Mnogi ga hvale mada sta znam mozda nisam tada bio u elementu da gledam tako nesto.
Vampire Hunter D - hmpf nemam pojma sta je ovo, dodato na listu :d
Texnolyze - ovo mi zvuci poznato moguce da mi je bilo zabelezeno da gledam negde ali da nisam stigao...
Blue Gender - dzinovski insekti klopaju ljude? Dodato na listu :d
Wolf's Reign - prvi put cujem dodato na listu :D
@baha ce da vidimo i taj tvoj ako se u medjuvremenu ne smorim :d

Ok hvala ljudi mislim da cu nekako da popunim prazninu do sledece epizode Re: Zero :D (jao *** zabranio bi onako zavrsavanje epizoda samo, na svu srecu, nisu ispali sadisti da tako zavrse sezonu :d )

Gledao Trigun i velika preporuka.
Jel gledao neko novi Berserk? Imam samo jednu rec i to je: SRAMOTA.

Oh da... Sve posle originalnog animea mi je negledivo, pod tim mislim na one dugometraznce CGI filmove koje su odradili u ovom-tom fazonu serije koju su sada izbacili... Izgleda da nam ne gine manga (koja je navodno odlicna).

Inace povremeno kada imam vremena odgledam po epizodu Prison School, odlican uvrnuti humor (u nekim trenucima cak i previse uvrnut) ali sam anime je na ivici Hentai zanra...

Wolf's Reign ne postoji pa će biti da je ipak Wolf's Rain.
Što se Berserka tiče, nije na nivou stare serije.

Pa prvo taj CGI kao da mi koci video hehe. Cela animacija i crtez katastrofa. Ona Pak novi lik, plavi vilenjak koji kvari mracnu atmosferu. Onda muzika koja imitira onu staru iz Berskerka? Jos ne prati mangu. Sramota da se ovo zove Berserk. Kao da su ga deca radila, za decu. Sramota.

Inace manga nije losa ali onaj brat koji je radi vec 20+ godina a u zadnjih 5-6 skoro i da ne radi tako da je pitanje dal ce biti sta... Prvih 200 poglavlja mange mada **** kevu sigurno. Procitao sam i do aktuelnog naravno ali izgubio interesovanje kad je jedno poglavlje od ~20str u 6 meseci ili vise

Vidim ja da cu se baciti na mangu (nego i to nije zavrseno :D). Dobro pa imam dosta drugih stvari za gledati.

Izlazi sada u julu druga sezona Arslan Senki-ja (The Heroic Legend of Arslan Senki). Prva sezona je za preporuku.

Gledao prvu sezonu proslog leta i u principu fino mi je legla zajedno sa Seven Deadly Sins, naravno ako volite taj neki avanturisticki zanr. Arslan me je u nekim trenucima cak podsetio na bitke iz Berserker-a (mislim na masovne bitke armija originalne serije, naravno bez natprirodnih elemenata).

Bungou Stray Dogs - Maло конфузно, али није лоше :) Баш ме занима шта ће бити у другој сезони. 8/10
Boku no hero academia - не знам што је ово толико популарно... Једва 7/10

Bungou Stray Dogs - Maло конфузно, али није лоше :) Баш ме занима шта ће бити у другој сезони. 8/10
Boku no hero academia - не знам што је ово толико популарно... Једва 7/10
boku no hero academia, nisam mogao vise od 3 epizode da odgledam, ne kontam ni ja zasto je toliko popularan

Boruto: Naruto the Movie
Коначно синхронизован на јапански. :D

boku no hero academia, nisam mogao vise od 3 epizode da odgledam, ne kontam ni ja zasto je toliko popularan

Aj se sad sa tim godinama vrati u proslost, jedno 10, 15 godina unazad i postavi isto pitanje samo zameni taj anime sa Naruto, DBZ itd.

Edit: Imas na myanimelist opis jednog lika, onako u maniru pravog filmskog kriticara (prdonje). Sve je covek rekao, jedino sto mu je malo poduza kritika.

Poslednja izmena:
Zadnja epizoda DBS - nije losa msm ali vrlo kratka borba - nzm sto su pauzirali...

odgledao sam juce my hero academia i uopste nije toliko losa kako ste vi ovde napljuvali. Definitivno je slaba anima, ali dovoljno gledljiva. Da je tempo malo brzi, sve bi bilo ok. Likovi su malo preterani po uzoru na starije anime.

BTW, da li mi se cini ili sada postoje skoro samo 2 vrste anima?
1. svet je propao zbog velike katastrofe i mali broj prezivelih se bori za opstanak protiv nadmocnije neprijatelja
2. brdo likova sa super mocima podeljeni po klanovima.

Ma bolje se baci na na stare animee, ovo nove nista ne valja. Jedan dobar anime u celoj godini. Nego ja izgledao Kaiji prvu sezonu, i to u cugu. To pokazuje koliko je dobar. Preporuka naravno. Odlican anime. Idemo na drugu sezonu.

Bogme ja za vikend odgledah Gundam Thunderbolt, Sword of the Stranger i Parasyte i svaka preporuka...

Ima li nesto od novijih da je krenulo sada i da je vredno gledanja ili uglavnom mora da se kopa unazad koju godinu za ono sto se propustilo?

Edit: Vredi li Samurai 7?

Poslednja izmena:
Dobar je Samurai 7, malo Shounen ali moze da prodje ;)

Thunderbolt mi je bio slabasan (ali soundtrack nije los), mada ja generalno i ne udaram na Gundame mnogo (mozda mi se svideo neki stariji od 50-ak epizoda ali se ne secam koji - msm da je Seed).

Od onoga sto se emituje gledam Arslan Senki S2 (dobar anime) DBS (klasika) i Tales of Zestiria mada sam skinuo igru da probam.

Probao sam onaj Taboo Tattoo - slabo i dosadno...

Poslednja izmena:
Odgledao Kaiji i drugu sezonnu. ODLICAAAAAN! Stvarno preporuka za ovaj anime. Inace nasao sam slican anime njemu Akagai. O mahjongu je rec. Na slicnu foru kao i Kaiji.

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Kada bivsi hikikomori koji je ujedno bipolarni polu shizo, oplete po kolegama NEET-ovima. Sve zavijeno u fentezi pricu na fazon Dan Mrmota ali je zapravo to sto jeste. Odlican anime, ali zna biti tezak za svariti ukoliko provalite o cemu se radi. Epizoda 18 je tesko bicevanje i hejtovanje samog sebe, sto kasnije dovodi do promene.

Upozorenje: anime nije zavrsen. Za nekih 40tak dana ce ga finalizirati ili barem prvu sezonu (nisam citao mangu tako da ne znam da li ima dalje). U svakom slucaju najbolji anime ove sezone, dosta bolji Boku Machi.

Mene je kraj 15 epizode odusevio. Inace anime postaje sve mracniji sto se prica dalje odvija. Elem samo sam hteo da kazem da je i meni super. Pricamo o Re:Zero.

Odgledao Kaiji i drugu sezonnu. ODLICAAAAAN! Stvarno preporuka za ovaj anime. Inace nasao sam slican anime njemu Akagai. O mahjongu je rec. Na slicnu foru kao i Kaiji.

Akagi je isto odličan ali nema kraj. Priča jednostavno staje u najgorem trenutku i nastavlja se u mangi.

Vrh Dno