Šta je novo?

Anime

Aj zna li neko dobru klacinu poput Ninja Scroll ili Vampire Hunter D? :d Berserk i Hellsing su me smorili,a gleda mi se nesto na taj kalup :)

Ako su te oni smorili stvarno nzm...:) Imas Blood, trigun, cowboy bebop, elfen lied ili leid, evangelion....

Basilisk je odlican. Od mene preporuka za Sword of the Stranger, Samurai 7 i moj omiljeni Samurai Champloo.

Tek sam sad provalio ovu temu :D
Odakle vi to skidate sve te ctraća ili gde to gledate? :)
Setio sam se onog ctraća Bleach, pa bi opet gledao ali ne mogu nigde da nađem...

Trebalo bi da ga ima na svakom normalnijem torrent trackeru, ili za gledanje online google>watch anime online izbacice ti gomilu sajtova.

Dobio sam link od kolege Massive Raider, pa mu se i ovde zahvaljujem :)

Kako je super ova serija (Bleach), stigao sam do 243 episode :d

Tako je "Zaraki" ;)

Ja sam ga pratio pre, kada sam gledao i naruta, a onda sam prestao, poceo da citam shippuuden mangu i nisam se ni vracao... mnogo je to fillera za moje zahteve, i kod jednih, a i kod drugih.
Generalno mi ima sasvim solidan zaplet serija i drzala me je prikovanim za ekranom epizodu za epizodom, ali eto... mozda procitam mangu ako mi ne bude mrsko jednog dana.

Sve anime sa 300, 400+ epizoda ubiju sa filerima. Počeo da pratim one piece, užas koliko je u nekim momentima spora radnja i naravno nezaobilazni filteri. Mada generalno fin anima.

Preporuka za Full Metal Alchemist ako još uvek ima neko ko ga nije pogledao. :)

Full Metal Alchemist je dobar, meni je najbolji Death Note
bleach anime me je smorio za sve pare, sad samo mangu pratim :/

FMA je odlican, ali je FMA brotherhood ono sto zapravo treba gledati.
Steta je propustiti originalnu animu, ali brotherhood prati mangu detaljno.

E, ja nisam mogao da se snadjem sa FMA kada sam ga gledao. Posto sam tada vecinu stvari gledao na watchanimeon, tamo je bilo jedno 4 razlicite verzije. Mada je bilo davno, mogao bih da obnovim stivo, taman da proverim je li to bio brotherhood sto sam gledao.

Izgleda da nema nista od druge sezone Attack on Titan ove godine, fokusirali su se na OAD koji dolazi uz mangu.

Sto se tice Bleach mange, izuzev dve ili tri instance gde je bilo interesantno videti zaplet/rasplet, ostalo je pisonjak mlako i dosadno. (Mislim na poglavlja nakon desavanja iz anime-a.)

Poslednja izmena:
Shinsekai Yori, fenomenalan anime, malo spor ali veoma seinen, jedan od najboljih u proteklih par godina... topla preporuka

Odgledao prva dva dela Ghost in the shell arise.Ne kazem da je lose mada mi nije bas po ukusu nov dizajn likova.Posle svih filmova i dve sezone anime ipak najbolji utisak su ostavila prva dva filma.

Ima li jos neki anime na slican kalup?Ili nesto poput Black lagoon ili Jormungand-a?

Što se tiče Ghost in the Shell-a, pogledaj druge stvari od istog autora (Masamune Shirow) - Appleseed, Dominion Tank Police, Black Magic M-66, Real Drive i možda Bounty Dog. Može i recimo Parasite Dolls ali je u pitanju kratka OVA, relativno nezapažena, i deo je većeg univerzuma započetog sa Bubblegum Crisis (stari 2033, ne 2040) i AD Police. Bubblegum Crisis i AD Police su malo drugačiji od GitS. U pitanju su više "muzički animei" pa nije za svačiji ukus ali ako voliš soft rock muziku 80-ih i 90-ih, možeš da baciš pogled i na to. Ondak, Armitage oba filma su preporuka. Battle Angel Alita takođe (anime je kratak, manga je bolja). Cyber City Oedo 808 je odličan - bio je čak prikazan kod nas davno na TV-u. Tu je i Angel Cop, očaj ali možda ti se svidi.

Što se tiče Black Lagoon, pogledaj npr. Coyote Ragtime Show (futuristički pirati, pucnjava, itd.).

Bubblegum Crisis je meni jedan od najboljih anima koje sam gledao...AD Police me je pomalo smorio sa druge strane..gledam sad ovaj Attack on Titan, ok je, nije lose, svidja mi se..

ok? nije los?
i anima i manga kidaju bre.

Hvala Vix.Neke od navedenih naslova sa gledao posto mi je yt random izbacivao ( Black Magic M-66,Battle Angel Alita,Appleseed), ostalo cu pogledati redom.

Sto se Attack on Titan tice cekam da krene druga sezona pa da krenem sa gledanjem prve.Ovako ko da ceka drugu sezonu.Inace mozda gresim ali od ovih novih animea mi se nista ne svidja,buckuris.Doduse sada pratim Sidonia no Kishi, videcemo kako ce se radnja dalje razvijati.Uporedo povremeno pogledam koju epizodu Gintame,neke epizode i posle ko zna koliko pregledanja su mi urnebesne,preporuka za taj anime.

https://www.youtube.com/watch?v=nN_rI8VM3bw&feature=youtube_gdata_player

Sem komicnih scena ima i odlicnih sceni borbi.

https://www.youtube.com/watch?v=-4rcipGWxSQ&feature=youtube_gdata_player

https://www.youtube.com/watch?v=E3VfW-PhDOs&feature=youtube_gdata_player

Pogledao sam i par epizoda Skat Dance,koji je navodno na foru Gintame ali nije mi se svideo nimalo.

Btw jos jedno pitanje za malo starije.Secam se kroz maglu da se svojevremno na RTS-u isla neki mecha anime,ako se dobro secam bio je i sinhronizovan.Radnje se zaista se secam,*** bio klinja ali secam se scene kada ogroman svemirski brod pokusava da uzleti sa zemlje i na pola lansiranja busteri usled preopterecenja pocupaju nosace i odlete a brod ljosne dole :) Zna li neko kojim slucajem koji je to anime?

Poslednja izmena:
Jedan jedini Robotech :D

@subtractor

Pa ne znam, vuce me da ga gledam, ali me je Claymore vise vukao, pa trazim nesto sto ce takav efekat da mi izazove :D Ali tek 10 epizoda odgledanih, mozda me prica jos vise uvuce :D

GTO Onizuka.

Haha, kakav puknut anime, vrlo osvežavajuće što se mene tiče.

ok? nije los?
i anima i manga kidaju bre.

Moje licno misljenje je da je prica u Attack on Titan previse razvucena, narocito u poslednjih par poglavlja pa je bolje gledati ili citati maratonski kad se nakupi... ovako je tesko cekati nekoliko meseci da se vidi neki veci rasplet/zaplet.

Sto se tice Bleach-a, fanovi Kenpachi-a koji ne citaju mangu ce se obradovati kad se anime nastavi... necu da kvarim ali vec mozete da pretpostavite sta se zbiva. :)

Nazad
Vrh Dno