Da li si probao DNS filter? Kod mene blokira, sad bas probao. Samo ja zaboravim da to upalimDa li ima neko resenje kako blokirati adchoice?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Probao i kao radi mada prilikom svakog paljenja aplikacije izbaci tu raspalu reklamu pa moram na refresh da idem. Znaci optout opciju sam probao u google ads podesavanjima isto i nista se ne desava. Adaway sam uspeo medjutim on nekako previse blokira i nije lako podesiti samu listu. Blokada mi je najbolja jer ukljucim i nema reklama ali rekoh ajde da ne trosi bateriju previse.Da li si probao DNS filter? Kod mene blokira, sad bas probao. Samo ja zaboravim da to upalim
Jesam, i sa njim je blokirano,ali neke igrice da bi mogle da se igraju i imas benefite ,traze da se one odgledaju.pa sam tako u nedostatku jer ne mogu koristiti igricu u potpunostiNema načina da blokiraš baš sve reklame u igrama, zavisi šta igraš itd. Pisao sam ti već u drugoj temi, jesi li probao dns? Ako se ne snalaziš pisano je i u ovoj temi u njemu a imaš i druge načine pa vidi sa kojim si najzadovoljniji.
Da li ima neko resenje kako blokirati adchoice?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari