Da li si probao DNS filter? Kod mene blokira, sad bas probao. Samo ja zaboravim da to upalimDa li ima neko resenje kako blokirati adchoice?
![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Probao i kao radi mada prilikom svakog paljenja aplikacije izbaci tu raspalu reklamu pa moram na refresh da idem. Znaci optout opciju sam probao u google ads podesavanjima isto i nista se ne desava. Adaway sam uspeo medjutim on nekako previse blokira i nije lako podesiti samu listu. Blokada mi je najbolja jer ukljucim i nema reklama ali rekoh ajde da ne trosi bateriju previse.Da li si probao DNS filter? Kod mene blokira, sad bas probao. Samo ja zaboravim da to upalim![]()
Jesam, i sa njim je blokirano,ali neke igrice da bi mogle da se igraju i imas benefite ,traze da se one odgledaju.pa sam tako u nedostatku jer ne mogu koristiti igricu u potpunostiNema načina da blokiraš baš sve reklame u igrama, zavisi šta igraš itd. Pisao sam ti već u drugoj temi, jesi li probao dns? Ako se ne snalaziš pisano je i u ovoj temi u njemu a imaš i druge načine pa vidi sa kojim si najzadovoljniji.
Da li ima neko resenje kako blokirati adchoice?
![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari