Šta je novo?

Android YouTube alternative; audio i video plejeri

Prijavljuje mi trošenje baterije od strane micro g, da li će raditi Revanced, ako mu blokiram aktivnosti u pozadini?

Prilozi

• Screenshot_2024-06-07-16-47-49-89_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg
    Screenshot_2024-06-07-16-47-49-89_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 23
Trebalo bi da radi ali bi morao da se loguješ svaki put kada otvoriš app.

koji je ofcijelni sajt za revanced ili kako se sad zove
ima ih milion

ok, tu sam i bio
ne radi mi nešto, kada odradim sve traži mi apdejt youtuba i kada se apdejtuje tu su reklame. još plus imam rutovan telefon

koristim newpipe ali rekoh da probam ovo

Nisi nešto dobro odradio.
Prvo idi na GP i isključi automatsko ažuriranje za YT. Onda skineš Revanced Manger i preporučenu YT verziju. Učitaš je u Manager, pečuješ, sačuvaš i TU verziju instaliraš (preporučeno da prvo izbaciš regularni čisto da se ne zbuniš koji si otvorio jer imaju identičnu ikonicu i naziv). Ako nisi instaliraš microG. Pokreneš YT i trebalo bi da radi. Ako ne radi resetuj telefon. Ako ni to ne pomogne idi u YT (revanced varijantu), podešavanja, Revanced i dugme Spoof. Pa opet probaj.

Pritom ti treba verzija za rutovan uređaj.

nisam znao da mora određena verzija yt
ukomplikovaše ga, ostajem na newpipe a takođe ni mivideo nema reklame

Mora poslednja verzija revanced managera, kao i preporucena verzija YouTube apk, aktuelna 19.16.39, da bi sve radilo kako treba. Kod Xiaomi telefona pre pecovanja treba iskljuciti bezbedonosnu proveru u app bezbednost, kao i u podesavanjima play store.

Ja skinem samo poslednju Revanced verziju .apk , i nista drugo..Skidam iz Telegram grupe za Revanced.Bez managera,bez pecovanja..Radi sve normalno..

• Like
Reagovanja: uji
Мени није рутован телефон, скинем реванцед и микроГ за нерутоване уређаје, инсталирам и све лепо ради дан, два и онда више не ради. Крене клип 10 секунди и стане.

Ja skidam sa onog kanala koji je takodje Revanced,bitno da ima alternativa i da ne treba dodatnih zezanja kao sto citam ovde..Skines APK instaliras i radi kao Doxa...

To sto se kanal zove Revanced ne mora da znaci da je kanal tih ljudi koji razvijaju Revanced.

Ne mora nuzno da znaci da sa tog tvog kanala nesto mute, ali dovoljno je da neko odluci da zapakuje neki malware i posle te "precica" debelo kosta.

Pa nije zvanicni Revanced,i koga zabole za to..Kanal radi na stalnim updejtovima aplikacija za Revanced,nesto nisam procitao dugo vec da je kompromitovan..Kao i aplikacije koje se nude.Na kraju imas Virus Total pa proveris kroz njega..
Ne vidim poentu da pecujes,koristis managere,pa se drndas sa 5 stvari,naspram jedne aplikacije koju instaliras,kao nekad Vanced..

Јел мора да буде рутован телефон? Ако има неко за нерутоване нека ми пошаље у ДМ линк ка тој верзији која им ради.

Мени није рутован телефон, скинем реванцед и микроГ за нерутоване уређаје, инсталирам и све лепо ради дан, два и онда више не ради. Крене клип 10 секунди и стане.
Da li si probao da podesis sa posta #510?

Нисам то пробао. Колега с форума ми је послао неку верзију, инсталирао сам је и ради. Пробаћу је неко време да видим да ли ће радити, а ако забагује, пробаћу та подешавања у опцијама.

Jel vam radi cast u Revanced Youtube music aplikaciji? Pokušavam da strimujem na Chromecast, ali izbacuje mi da mi treba premium usluga za to.

Da li se još nekome dešava da mu ReVanced sam počinje da prati kanale na YT i da ostavlja komentare?

Pre bih rekao da ti je nalog hakovan. Ili ti je telefon postao self-aware...onda bi svi trebalo da se zabrinemo.

Na zvaničnoj yt aplikaciji u praćenju nemam ništa, (ne vidim) pa bih rekao da nije do naloga. Self-aware nemam pojma šta je.

smajli, obično onaj za smeh a kanali su za igrice i slični

Nazad
Vrh Dno