Šta je novo?

Android vs Windows Mobile

Najznačajniji propust u Androidu (bar što se mene tiče) je to što nema postavki za proxy. Ono ... najbazičniji fičer.
Omoguće tethering, a nema proxy-a ... stvarno su bolesni.

Ja sam sasvim nov u Androidu, pa me zanima - kako se taj nedostatak manifestuje?
Šta je to što ne možeš da uradiš?

Ne znam gde je video Ace Rimmer to da nema proxy... Kod mene ima na Magicu (CM6)

Ima i kod mene u CM6 ali na default HTC 2.1 nema.

OK, ali ja i dalje ne razumem - čega te lišava odsustvo proxy-a?

lišava me mogućnosti spajanje na lokalnu wireless mrežu gdje stanujem (koristi se proxy), zatim spajanja na wireless mrežu u firmi koja takođe koristi proxy ... ko da je proxy neka egzotika. Svaki normalan sys/mrežni admin će složiti proxy u kombinaciji s firewallom, radi štednje bandwitha i filtriranja nepoćudnog sadržaja.

Poslednja izmena:
Sada sam pogledao ima i na CM5 isto proxy podešavanja.

Evo sad sam gledao na Motoroli Milestone ima isto proxy podesavanja... Hmmm jedino ako je HTC izbacio podrsku za proxy na svom rom-u (mada mi malo cudno)

Davno sam koristio default 2.1 (a neću samo zbog toga da ga vratim), ali sigurno nije bilo proxy podešavanja.

Pojma nemam da li je ovaj moj drug cija je Motorola ubacio neki kuvani 2.1 (nije ni bitno) na njemu ima, znam da na Magicu sa CM-om ima :) provericu kasnije na Desire-u sa zvanicnim :) 2.2 da li ima

Nazad
Vrh Dno