Dovoljno je da ugasiš hdmi cec na sticku, ne moraš i na tv-u. Alternativa je da ostaviš aktivan hdmi cec a staviš u podešavanjima sticka da ne ide nikad u sleep.Hvala na savetu, ali ne mogu da pronađem hdmi sec u podešavanjima na tesla smart TV.
Ugasi hdmi cec na tv- u i na stiku.(ako ima)
Ja se izvinjavam, ali je strasno glupo reci nekome da je glup.Ja se izvinjavam, ali to je strasno glup predlog. Preko HDMI cec mozes da eliminises jedan daljinac ili bar da prosiris mogucnosti onih koje koristis. Stvarno vrlo korisna stvar uz pravo podesavanje.
Poolmaker je dao pravi predlog,a to je podesavanje sleep / auto off funkcije. Mozda cak ima i podesavanje da izostavi tv od gasenja kada se gasi stick.
Ubaci neki private DNS.Ima li puno reklama Zank?
Firmware with a minimum number of settings, minimal interference with system files, ideal for devices with low hardware performance.", from SlimBox's Telegram channelKakav je ovaj novi minislimtv?
![]()
Tanix TX3
CPU: Amlogic S905X3 GPU: G31™ MP2 Изменения: добавлены универсальные прошивки для ревизий BZ (LAN 100M) и QZ (LAN 1000M)slimboxtv.ru
Onda i ne vidim prednost posto TV app koje koristim rade i na boxu sa obicnim Androidom i to u kursor modu daljninca.Prednost je upravljanje daljincem i drugaciji
UI.Ne dobijas jace rezolucije i sertifikacije koje imaju pravi ATV boxovi(bar ne kad je u pitanju netflix,za ostale app ne znam ali mislim da isto ne ali neka me neko ispravi slobodno)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari