Postoji i slimbox za njega.
![]()
Zato sam ga i preporučio,ali opet kažem nisam ga probao,po specifikacijama nema razloga da ne radi kako treba.Da, to i tražim. Slimbox u džepu.
Za Tanix W2 postoji Slimbox u ATV varijanti,čisto da znaš.Ljudi, otisao mi je Mi TV Stick, pa trazim zamenu za gledanje EON-a, ali mora da bude do 50 EUR.
Gledam Tanix W2 i Amazonov Fire TV Stick / TV Stick 4K. Koji od ta 3 je najbolja opcija za EON na 1080p ekranu? Ili dajte neki drugi predlog.
Uzeo bih odmah Fire Stick, ali nesto mi deluje underpowered i ceo taj Amazon ekosistem mi je sumnjiv. Sa druge strane ovaj Tanix nema Android TV, nego obican Android, pa mi je i to cudno..
Evo mislim da je i meni treca godina da radi bez problema, na android 10.ništa mu nisam radio, izgleda da mi je zapao neki falični sa androidom 11
ovde rekoše da 10ka radi dobro a da je 11 problematičan
Neće da valja slimbox je a11 a onda 50fps kanali ne rade. A flesom originalnog 11 na 10 izgubiće wifi i BT.Da preduhitrim @Salac UE i @offline71 🤣😂🤣 flesuj stavi Slimbox verziju ima za taj box mozda resis sve probleme 😁😉 ili ako bas hoces vrv moze da se nadje i fw sa tom 10-kom
ja imam free 4 GB na amazon stiku od 8, nista mi vise ne treba od appMa samo da ima 16 gb memorije
8 gb je kritično
Само се јави када будеш хтео те да продајеш, да смислимо нешто 😉Posle višegodišnjeg lutanja i prilagođavanja svega i svačega, da bi jedan tv box radio približno onako kako sam zamislio, konačno ću izgleda da se skrasim sa ovim na slici. Redom sam do sada koristio
beelink mxIII-2( još uvek u funkciji),
mecool km9 pro classic,
ugoos x3 pro (ide na oglas),
firestick 4k,
vontar w2(ide na oglas).
Izgleda da ću konačno da se manem , bar neko vreme, od flešovanja, dužine kablova,držanja dugmeta, indijsca, kineza,rusa sa raznih foruma.Pogledajte prilog 426851
Za fire tv cube 3rd gen samo mogu da kažem da je zver od 2/16 gb memorije. Deca su oduševljena alexom, a Boga mi i ja. Ujutru samo viknem " alexa turn on tv" u istom momentu se pali tv, av risiver, box i sve je spremno. Na istom risiveru imam vezan i PS5 i sat risiver, a ovaj mali daljinac uspeva sve da pokrije pa mi sada onaj logitech harmony služi samo ko backup.
Fire tv cube ima mana naravno, ali su glavnom vezane za nedostatak neke aplikacije u app store. To se naravno lagano rešava...
A jel moguce instalirati neku aplikaciju ako stik nema vise od gigabajt slobodne memorije? Meni nije dao iako je aplikacija bila teska manje od 200MBja imam free 4 GB na amazon stiku od 8, nista mi vise ne treba od app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari