Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Vidim na kupujem prodajem ima dosta ovih Kaon media KSTB6020 with Broadcom BCM7268 cipom, da li oni mogu da se flesuju sa nekim custom rom ?

Ja to ništa ne bih uzimao sa KP ako nije hitno, već proučio sa AliE.

Ljudi, otisao mi je Mi TV Stick, pa trazim zamenu za gledanje EON-a, ali mora da bude do 50 EUR.

Gledam Tanix W2 i Amazonov Fire TV Stick / TV Stick 4K. Koji od ta 3 je najbolja opcija za EON na 1080p ekranu? Ili dajte neki drugi predlog.
Uzeo bih odmah Fire Stick, ali nesto mi deluje underpowered i ceo taj Amazon ekosistem mi je sumnjiv. Sa druge strane ovaj Tanix nema Android TV, nego obican Android, pa mi je i to cudno...

Nema max za 50eur,
nema ni 4k za 50eur možda jedino stari model

@Radiant
Imaš na kupujem prodajem Xiaomi TV Stick 4K za 50€ ili Xiaomi TV Box S (2nd Gen) za 58€.

Kupovali su taj box i za manje para ljudi na Aliexpress-u, pa pretraži forum, ako te ne mrzi da čekaš dostavu iz Kine :)

Ljudi, otisao mi je Mi TV Stick, pa trazim zamenu za gledanje EON-a, ali mora da bude do 50 EUR.

Gledam Tanix W2 i Amazonov Fire TV Stick / TV Stick 4K. Koji od ta 3 je najbolja opcija za EON na 1080p ekranu? Ili dajte neki drugi predlog.
Uzeo bih odmah Fire Stick, ali nesto mi deluje underpowered i ceo taj Amazon ekosistem mi je sumnjiv. Sa druge strane ovaj Tanix nema Android TV, nego obican Android, pa mi je i to cudno..
Za Tanix W2 postoji Slimbox u ATV varijanti,čisto da znaš.

jel možete da iskoristite celokupnu memoriju na tim nesertifikovanim boksevima sa alija
pitam jer sam imao pre a95xf4 od 64 giga i kada sam stavio nešto više fajlova tipa 20ak giga krenuo je da laguje pa sam morao da ga resetujem i tako par puta čim ga prepunim malo više dok nije crkao jednom
ne znam da li je to bilo do softvera ili do hardvera, mada da je softverski valjda bi mogao da ga flešujem, ovako nije davao znake života

a95xf4 RGB ni jedan od 12 komada nije crkao 3 godine u radu i danas rade kod kupaca istih, niti laguju kako ti tvrdiš. Pitanje je šta si mu ti radio, pa je crkao. 64Gb kada se dodaju 7-9 apk uz njegove sistemske, ostane slobodno 57GB. E sad ako snimaš na njegovu Rom memoriju onda možeš i da ga napuniš časkom. Zato se i snima na mrežni disk ili eventualno msd.

ništa mu nisam radio, izgleda da mi je zapao neki falični sa androidom 11
ovde rekoše da 10ka radi dobro a da je 11 problematičan

Da preduhitrim @Salac UE i @offline71 🤣😂🤣 flesuj stavi Slimbox verziju ima za taj box mozda resis sve probleme 😁😉 ili ako bas hoces vrv moze da se nadje i fw sa tom 10-kom

Poslednja izmena:
Posle višegodišnjeg lutanja i prilagođavanja svega i svačega, da bi jedan tv box radio približno onako kako sam zamislio, konačno ću izgleda da se skrasim sa ovim na slici. Redom sam do sada koristio
beelink mxIII-2( još uvek u funkciji),
mecool km9 pro classic,
ugoos x3 pro (ide na oglas),
firestick 4k,
vontar w2(ide na oglas).
Izgleda da ću konačno da se manem , bar neko vreme, od flešovanja, dužine kablova,držanja dugmeta, indijsca, kineza,rusa sa raznih foruma.1000008615.jpg
Za fire tv cube 3rd gen samo mogu da kažem da je zver od 2/16 gb memorije. Deca su oduševljena alexom, a Boga mi i ja. Ujutru samo viknem " alexa turn on tv" u istom momentu se pali tv, av risiver, box i sve je spremno. Na istom risiveru imam vezan i PS5 i sat risiver, a ovaj mali daljinac uspeva sve da pokrije pa mi sada onaj logitech harmony služi samo ko backup.
Fire tv cube ima mana naravno, ali su glavnom vezane za nedostatak neke aplikacije u app store. To se naravno lagano rešava...

Koliko košta sada ta treća generacija "kocke"?

Ja sam platio 160e na KP. Ko ima mogućnosti da mu neko donese iz inostranstva onda je jeftinije 120-130e. Lomio sam se između njega i shield tv koji je malo skuplji-190e

Posle višegodišnjeg lutanja i prilagođavanja svega i svačega, da bi jedan tv box radio približno onako kako sam zamislio, konačno ću izgleda da se skrasim sa ovim na slici. Redom sam do sada koristio
beelink mxIII-2( još uvek u funkciji),
mecool km9 pro classic,
ugoos x3 pro (ide na oglas),
firestick 4k,
vontar w2(ide na oglas).
Izgleda da ću konačno da se manem , bar neko vreme, od flešovanja, dužine kablova,držanja dugmeta, indijsca, kineza,rusa sa raznih foruma.Pogledajte prilog 426851
Za fire tv cube 3rd gen samo mogu da kažem da je zver od 2/16 gb memorije. Deca su oduševljena alexom, a Boga mi i ja. Ujutru samo viknem " alexa turn on tv" u istom momentu se pali tv, av risiver, box i sve je spremno. Na istom risiveru imam vezan i PS5 i sat risiver, a ovaj mali daljinac uspeva sve da pokrije pa mi sada onaj logitech harmony služi samo ko backup.
Fire tv cube ima mana naravno, ali su glavnom vezane za nedostatak neke aplikacije u app store. To se naravno lagano rešava...
Само се јави када будеш хтео те да продајеш, да смислимо нешто 😉

Узгред - одличан избор. Волео бих да га пробам (имам неко обећање, само још није стигао до купца)

Vrh Dno