https://easylist.to/easylist/easylist.txt
A poznati rus ga hvali,mada po testovima koliko vidim sasvim je ok.Осим што се ненормално греје
Додуше, max +.
Како мислиш немаш простора? Па иза ТВ-а до зида (носач стоји) је 7-8 цм, тако да можеш бокс да "завучеш" иза ТВ-а.Razmisljam se da kupim nesto drugo, opet samo tv stick je opcija, jer je TV zakacen na zid (spavaca soba) i nemam prostora za android box.
Пише и на аутобусу "РАКЕТА" па не лети.Snimi i ovo:
Use your phone as the remote for your Chromecast or Google TV Streamer - Streaming Help
You can use the Google Home app or Google TV app on your phone to control your Google streaming device. What you need Chromecast with Google TV or Google TV Streamer Mobile device Ansupport.google.com
Nemaš ovo? Meni radi i na shield i na sony google tv os-u.Пише и на аутобусу "РАКЕТА" па не лети.
Инсталирао Гугл Хоум и једино што могу да урадим када се повежем на андроид уређај јесте да појачам/смањим звук. И то је све. Оно што предлажу у видеу да се уради, то код мене на апликацији не постоји.
А ево већ се 2 сата **бавам са покушавањем да вратим бекап од тивимејта. На жалост никако не може. Направљену копију не види. Дебилни ћоми патрљак не може да селектује адресу са дропбокса. Колико се мучим да повратим бекап, могао сам ручно унети поново налоге.
A zašto ideš tako, što jednostavno ne skineš backup fajl i ubacis ga u ćomija i vratiš iz local storage?Пише и на аутобусу "РАКЕТА" па не лети.
Инсталирао Гугл Хоум и једино што могу да урадим када се повежем на андроид уређај јесте да појачам/смањим звук. И то је све. Оно што предлажу у видеу да се уради, то код мене на апликацији не постоји.
А ево већ се 2 сата **бавам са покушавањем да вратим бекап од тивимејта. На жалост никако не може. Направљену копију не види. Дебилни ћоми патрљак не може да селектује адресу са дропбокса. Колико се мучим да повратим бекап, могао сам ручно унети поново налоге.
nećeš ti ni sa njim biti zadovoljanНе види га, пробао сам, не брини. На жалост, тивимејт по некад не види бекап - зависи од уређаја до уређаја. Зашто је то тако - сам Бог зна.
У сваком случају, ћоми се враћа, а ако Бог да , наручује - MECOOL KM DELUXE. Јер, као што момци са форума кажу - ред је да ИПТВ гуру има добар бокс 😁
Хвала и овим путем њима - знаће они о којима је реч.
Хоћу. Не можеш бити намћор целог живота, тражити савршено (а не постоји). Дигао сам руке од DV. Битно је да има гигабитну мрежу, барем 2 USB улаза и то је све.nećeš ti ni sa njim biti zadovoljan![]()
Ja ne znam šta je Ćomi očekivao, da tebe inpresionira... aloooo, pa nije imao promil šanse, pa ti si dao korpu i NvidiaShield-uБекап са GT1 ultimate урађен, ћоми није хтео да види. Иста верзијативимејта у питању.
У сваком случају - далеко му лепа кућа. Оде Ћомин назад, а када врате паре узима се (као што написах) далеко озбиљнији уређај. Ови патрљци/штапићи су за незахтевне кориснике. Ћомијев патрљак јесте супер уређај за кориснике који нису претерано захтевни. Стварно је све то супер, поготову за оне који имају плаћене сервисе као нетфликс, амазон прајм и остале.
Е, сад... То што је мени запао фалш примерак, то је друга прича.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari