Pozdrav! Nameravam da uzmem android TV box, pa Vas molim za link gde ima taj preporuceni Tanix TX9S za 3600 dinara. Hvala puno!Sa tim boksom od 3 000 bi dobio...
Imas za 3600 Tanix TX9S.
Sto se tice kvaliteta slike zavisi od rezolucije koju imaju ti kanali na satelitu i od rezloucije kanala na eonu.
Imas PP.Pozdrav! Nameravam da uzmem android TV box, pa Vas molim za link gde ima taj preporuceni Tanix TX9S za 3600 dinara. Hvala puno!
Ne znaju šta će dokoni. Originalni firmware sve radi i eon i tivimate, stremio, kodi, smarttube, hbo max i sve ostalo...Bem li ga sad vise nista ne kapiram.Donedavno u ovoj temi se pljuvao ATV kao zastareo primitivan i sta ti ja znam.Sloboda androida klasicnog itd bla bla.Odjednom svi hoce da budze.ATV na chajna boxove
Еееее, да знају шта их чека са Гугл ТВ... е оно је катастрофа. Ја сам га на жалост добио ажурирањем ТВ-а.Bem li ga sad vise nista ne kapiram.Donedavno u ovoj temi se pljuvao ATV kao zastareo primitivan i sta ti ja znam.Sloboda androida klasicnog itd bla bla.Odjednom svi hoce da budze.ATV na chajna boxove.
Sta sam propustio?😚
Pitanje, nekad sam mogao sa iptv extreme pro da radim cast sa m3u listom na android tv. Sad mi nudi opciju ali kad se povežem i pustim kanal izbaci grešku da neće kanal da pusti. Da li ima neka druga app da radim cast ili moram da skidam cast app pa tako da prebacim ekrema sa telefona na tv
Čisto onako pitam da li ima koja app da to može preko njeЕееее, да знају шта их чека са Гугл ТВ... е оно је катастрофа. Ја сам га на жалост добио ажурирањем ТВ-а.
Али ЗАШТО каст на андроид ТВ уређај?!?! Инсталирај то што ти треба на ТВ и гледај као човек.
Pa nije to klasicni ATV- nema "sertifikata" ovde... Svakako je pocetni ekran lepsi na ATV od stock kineskih launchera (verujem da je i kvalitet samog sw daleko bolji na custom romovima zvali se oni ATV ili A).. Nije se nista promenilo.Bem li ga sad vise nista ne kapiram.Donedavno u ovoj temi se pljuvao ATV kao zastareo primitivan i sta ti ja znam.Sloboda androida klasicnog itd bla bla.Odjednom svi hoce da budze.ATV na chajna boxove.
Sta sam propustio?😚
Смета ми што не могу да уклоним оно што не желим да видим од апликација и предлога са почетног екрана.Što ti toliko smeta Google TV? Meni na TV-u ok, šta znam. A imam i Android TV na Mi Box S.
Kvalitetan android boks sa certifikatima za 3 600?Da li ima kod nas da se nadje još neki box pored mi boxa s sa sertifikovavim android tvom?Vidio sam onaj što se hvali za 3.600 ali mi ne uliva poverenje,skoro sam morao da zamenim stari box i uzeo sam nasumično neki na kp i to je toliko užasno iskustvo da nemam reči.Šatro ima 4/64,mislim da realno nema ni 500mb rama.Jedina mana kod žaomija je što nema lan port,nisam siguran kako će mi raditi preko wifi-ja pošto je malo dalje od rutera.Jedino što sam uspeo da nadjem je neki Mecool KM1 Classic 2/16 za sličnu cenu kao žaomi.Znam da može da se dokupi usb hub ali to je dodatni trošak od 2 soma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari