Taj je starija verzija cini mi se i on je bolji.Aha ovo tvoje je neki novi Air 2 sa S905W2 android 11
Klasicni A95 F3 air ima s905 x3
Pokusavam da ukapiram... Jel procitate komentar posle objave?Svaki novi model sa android 11 se više greje jer radi default hardverski preko grafičkog čipa a ne softwerski sa verzije na androidima 9 kao taj f3. Uz to na novim modelima je i clock procesora veći za 300 MHz. A i novi su sa podrškom za 8k i 4k sa čak 120fps i logično da se više greju nego f3.
Sta je sa ovim sto imaju nvidiu? Ventilator zna da iritira...Vec sam pricao o tome, ali to brzo potone u moru komentara.
Svi zelimo jaci box ali i dalje niko ne zeli box sa aktivnim hladjenjem.
Da si ti živ i zdrav, ali pričaš o stvarima o kojima nemaš pojma. Hardverski dekoding manje opterećuje procesor od softverskog i manje se greju uređaji koji rade hardverski dekoding.Svaki novi model sa android 11 se više greje jer radi default hardverski preko grafičkog čipa a ne softwerski sa verzije na androidima 9 kao taj f3. Uz to na novim modelima je i clock procesora veći za 300 MHz. A i novi su sa podrškom za 8k i 4k sa čak 120fps i logično da se više greju nego f3.
Ја сам на шилду подесио вентилатор на мањи број обртаја, тако да се не чује а и не греје. Додуше, није оптерећиван са нечим посебним. Једино се филмови гледају.Sta je sa ovim sto imaju nvidiu? Ventilator zna da iritira...
Ja sam juce nesto cackao na Kodiu i uletim u neka sistemska podesavanja i vidim da ima i temperatura pise 60 stepeni... u pitanju je f4 takodje,android 10,bez bilo kakvih pomocnih sredstava (ventilatori i sl)Kod mene je ovako u radu HD na f4
50° idealno
Sve može kada se hoće.
Ko ne zna da gleda slike iz priloga neće ni ukapirati. Nije sve u tekstu.Pokusavam da ukapiram... Jel procitate komentar posle objave?
Sta je sa ovim sto imaju nvidiu? Ventilator zna da iritira...
Pročitaj prvo na netu opise grafičkog čipa i usaglašavanje sa android 10 a naročito sa 11 pa onda piši nešto u šta nisi upućen, i dobićeš odgovor o čemu sam pisao.Da si ti živ i zdrav, ali pričaš o stvarima o kojima nemaš pojma. Hardverski dekoding manje opterećuje procesor od softverskog i manje se greju uređaji koji rade hardverski dekoding.
Ovde ni slike ne pomazu...Ko ne zna da gleda slike iz priloga neće ni ukapirati. Nije sve u tekstu.
Pročitaj prvo na netu opise grafičkog čipa i usaglašavanje sa android 10 a naročito sa 11 pa onda piši nešto u šta nisi upućen, i dobićeš odgovor o čemu sam pisao.
Kod mene radi sve normalno kao što se i vidi. A kome treba neka otvori posebnu temu o a95x f4 pa ću onda odgovarati tamo koga šta zanima i u vezi f3 i f4 pošto ih imam i testirani su od mene od a do šOvde ni slike ne pomazu...
Ajde otvorite novu temu specijalnu za taj box, o usaglasavanjima sta god to bilo, temperaturi i spec resenjima kako da radi iole normalno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari