Није ми јасно то петљање са слањем филмова & серија са телефона/лап-топа/рачунара све једно, на андроид бокс. Чему све то? Погледај сад тај поступак:
Мене би прошла воља да погледам филм. А може далеко елегантније да се изведе:
- нађеш торент
- скинеш на нпр. лап-топ
- нађеш адекватан превод
- пребацујеш на андроид бокс ( начин није битан, бежично или каблом, флешом...)
- покретање апликације која ће да пусти жељени видео
И то је то. Нема каблова, нема питања да ли ће напрасно пући конекција између компа и бокса, нема питања да ли подржава овај или онај кодек, који плејер да се инсталира, нема пауза... Још уплатиш неки дебрид и све се тренутно одвија - нема чекања на учитавање, премотавање напред - назад истог тренутка... Само 2 корака до тога што ти се гледа, а овамо 5.
- андроид бокс се већ има, инсталира се коди и у њему неки од филмских адона
- одабереш филм / серију која ти се гледа
- одабереш превод
Pisali smo ovde...Коју апликацију инсталирати како би се омогућило да се нпр. ЕОН покрене са паљењем андроид бокса?
На Шилду не ради. Видећу да ли ће радити на TCL ТВ-у за шта ће и бити потребно.Pisali smo ovde...
![]()
Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi)
Pretpostavljam da je Android TV na tom stick-u - u tom slučaju imaš uputstvo ovde - https://androidtvnews.com/autostart-kodi-app/forum.benchmark.rs
EON nema tu opciju kao Tivimate? Nisam je probao u Tivimate ali znam da ima Open the app on boot.Коју апликацију инсталирати како би се омогућило да се нпр. ЕОН покрене са паљењем андроид бокса?
Da potvrdim i kod mene radi na tivimate ovo.Radi na tivimate auto pokretanje po standby i poweroff ako uključiš u opcijama. kao i start zadnjeg gledanog kanala iz liste.
Znači radi i na android 9,10,11.
Ovi napisano važi za tivimate i liste iz tivimate, a ne u vezi eon TV aplikacije.
Za eontv je najbolje dok radi kanal u home pa standby i po pokretanju i startu eontv apk automatski ste u eontv.
https://github.com/ITVlab/Launch-On-Boot/issues/20
Da, bilo koji sa čistim android OS(nikako android tv OS). Zavisi koliko si spreman da odvojiš. Ima raznih, e sad neka ti neko predloži šta valja sa KP. Imaš kod Chigz-a finu listuNe znam razliku izmedju slimbox android i slimboxandroid tv-a.
Ako sam razumeo @Antara treba mi box uredjaj sa cistim androidom os u sebi?
Ako je tako,koji sa KP da gledam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari