Ubedio si me, daj mi link na kpSamo da ponovim. A95x F4 sa A10 je bolji od većine box u većem cenovnom rangu za 30-40€. Problem jeste temperatura ali rekao sam više puta samo na 8k materialima sa yt i 4k/60. Ali zato sa cooler 80x80x25 ispod njega 8k/60 je 70° 4k 60° hd 45° rad testiran i meren 2-3 sata u radu.
E sada, kome se ne sviđa cooler ispod box koji se ni ne vidi on neka za zahtevne stvari kupi skuplji box 4-5x
Ko kaže da sam ih ja kupovao na kp!!? Za tvoj info pošto ga tražiš kupovina je direktno iz kine.Ubedio si me, daj mi link na kp
Nisam ni mislio da si ih kupio na kp, ali sam posumnjao da ih prodaješ, kada ih već hvališ. Uostalom rekao si da jedan sa A10 koristiš već sedam meseci bez problema, a još dva si po tvojim rečima vratio sa A11 na A10, pa reko možda imaš neki i za prodaju.Ko kaže da sam ih ja kupovao na kp!!? Za tvoj info pošto ga tražiš kupovina je direktno iz kine.
Sa 4pda:jel ima negde da se nabave posebno hladnjaci, ja sam stavio i drugu pastu (arctic silver koju koristim za komp) ali isto se greje
Nije lose za one koji nisu videli bolje, jako je tesko dati preporuku za bilo koji no-name uredjaj.Trenutno mogu da kazem da bi preskocio uredjaje sa amlogic s905x4 (hw +sw jednostavno ...)@lukav74
pisano je da u kući imam 2 takva uređaja i da sam još dva naručena podelio rodbini. A a95 f3 dok su išli 12 sam prodao i od svih tih 16 kupljenih niko se nije žalio i dan danas rade.
Ako je tako, a tako je kako sam napisao, tako ih i preporučujem. Uz napomenu da dan danas pošto je sada kineska nova godina u toku i praznici u kini ali ima prodavnica koje drže a10 a ne 11 na koji svi drvite a svi hoćete baš sa njim pa onda ide pljuvanje bo kinezima i a95
Jasno ok, a gde se to podesava? sve sam prevrnuo ne znam gde vise da probam?Nije ti podešeno da kada pritisnes power ode u stand by, namešteno je da se resetuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari