Mislim na kodi 18.4, tako je, greška. Nego, ne verujem da hbogo addon ne radi zbog L1, koja je to logika ako radi na prethodnim verzijama kodija? Takođe, na mom starom magicsee N5 koji takođe ima lvl L1, radi addon na svim verzijama kodija i svim romovima.Ne zahteva, ali bas zbog tog drm lvl1 hbo go addon ne radi na kodiju (pricam o beelinku). Netflix zahteva poseban sertifikat ... Nije mi jasno zasto ne koristite coreelec kad se vec prelazak iz sistema u sistem meri u sekundama (ne dolaze bas bezveze beelink uredjaji sa coreelecom).
Ako se secate pre par godina bila je ona verzija ultimate beelinka "sa sertifikatom za netflix". Bas je ovde jedan clan foruma kupio takav iako sam mu savetovao da uzme mi box zbog Netflixa... Da da posle par meseci si ti uredjaji otisli na crnu listu ...
psaras@ mislis na kodi 18.4
Moze li slika drm info sa tog magicsee?Ovde se javlja problem, moze li neko sa mecool km3, km9, km1 da potvrdi da radi addon?https://github.com/xbmc/inputstream.adaptiveMislim na kodi 18.4, tako je, greška. Nego, ne verujem da hbogo addon ne radi zbog L1, koja je to logika ako radi na prethodnim verzijama kodija? Takođe, na mom starom magicsee N5 koji takođe ima lvl L1, radi addon na svim verzijama kodija i svim romovima.
kako to radi "smart TV"?Postoji li smart box uredjaj koji radi kao smart tv, tj. na kome se aplikacije prepoznaju kao smart tv a ne kao android ?
Za koju namenu ti treba? Ako zelis sertifikovan netflix, hbo go, kodi...Eon...Poneka nezahtevna android igrica... Gledanje iptv listi. Preporucujem ti xiaomi mibox s. Vidi na kupujem prodajem jeftinije ces proci ali samo godinu dana garancije.Postoji li smart box uredjaj koji radi kao smart tv, tj. na kome se aplikacije prepoznaju kao smart tv a ne kao android ? Cilj mi je da nabavim takav uredjaj koji moze da se kontrolise preko klasicnog daljinskog upravljaca bez potrebe za povezivanjem raznih bezicnih miseva, tastatura i sl. Takodje uredjaj mora da poseduje mogucnost bezicnog 5g povezivanja.
Mi box s najvise odgovara tom opisu, ali ni on nije savrsenKonkretno, treba mi uredjaj koji ce:
- Eon aplikaciju prepoznati kao Smart Tv aplikaciju a ne kao android aplikaciju
- da poseduje klasicni daljinski urapljac kojim mogu to da kontrolisem (ne neki fancy sa tri dugmeta ili da moram bezicne miseve i tastature da povezujem da bi sve to kontrolisao)
- Imati mogucnost wifi povezivanje na 5Ghz mrezu
Za koju namenu ti treba? Ako zelis sertifikovan netflix, hbo go, kodi...Eon...Poneka nezahtevna android igrica... Gledanje iptv listi. Preporucujem ti xiaomi mibox s. Vidi na kupujem prodajem jeftinije ces proci ali samo godinu dana garancije.
Kao sto kaze kolega mozes kupiti i eon daljinski lakse ce menjati njime kanale jer ima numericke tastere. Koliko je udaljen tv od rutera? Koliki je kvalitet signala. Ja sam caletu i kupio mi box s upravo zbog eon-a. Tv je bio na prvom spratu, ruter na drugom. Na 2,4Ghz je ok radilo ali nekad je i bilo problema sa wifi-jem.Imam legalan Eon van mreze i zelim roditeljima da omogucim da i oni gledaju. Imam slobodan slot za smart tv aplikaciju i njima bi idealno bilo da mogu na TV-u da gledaju EON kanale uz koriscenje normalnog daljinskog upravljaca. Imaju smart Tv (neki fox) koji ima mogucnost instalacije Eon smart tv aplikacije ali je preslab da je "pogura". Zato trazim resenje. Znaci, bukvalno mi nije nista bitno od dodatnih opcija (netflix, hb go i sl) , samo da Eon radi perfektno na njemu. Takodje neizvodljivo mi je da razvlacim kabal od rutera do njih, zato sam i pomenuo da uredjaj mora da ima mogucnost wifi povezivanja.
Mi box s i kupis dodatni EON daljinski.
Nikako.Mibox 3 i eon daljinac sa KP (500d) su odlicna kombinacija za Eon tj za to sto ti treba.
Ljudi su se u temi žalili na to blokiranje i gubitak zvuka nakon standby-a, ali nisu znali da je problem u daljinskom upravljaču. Mislili su da je problem u samom boxu. Meni se EON daljinski dopao i funkcionalno i po pitanju kvaliteta izrade, super dodatak za 500din, ali džabe kada to ne radi kako treba u kombinaciji sa Mi Box-om.Eto vidiš to nisam znao,
Prijavljivali ljudi da su zadovoljni, a ćute kad nisu 😏
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari