Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Steta sto EON nema mogućnost ili ja ne znam da se upare bluetooth slušalice.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ako si mislio na EON aplikaciju koja je instalirana na android boxnormalno uparis slusalice sa bilo kojim boksom koji ima bluetooth i radiće, ako si mislio na eon box uparis slusalice, sliku vratis koju sekundu da signal ide preko interneta i radi zvuk na slusalicama.

Ne mislim bas na EON Box. Na Mi Box mi radi normalno.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Da, upravo probao sa dvoje slušalica, baš glupo!?
Uvek možeš problem (jeftino) da rešiš ovakvim dodatkom,
Nije baš elegantno, zahteva prilaženje televizoru da se uređaj upali ali radi.
c138bc0e9cd574a9d8d2a805d2137783.jpg

Ja imam dva ovakva i u auto mi daje samo mono, bt transmiter u aux od radia u autu i telefon privezan bt-om, proverio i na pc-u isto samo mono daje.

Nisam obraćao pažnju, slabo ga koristim. Probaću.
Svakako sam dao pogrešan savet, ovo je prijemnik a ne predajnik. Mada ako on može da se poveže sa boxom, bluetooth-om, onda od običnih slušalica pravi BT. Probaću i to.

@Plemeniti, nisam uspeo da povežem bluetooth slušalice sa EON boxom, dva različita modela.

Poslednja izmena:
Da li je neko uspeo da poveze eon daljinac na Amazon firestick?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Neka preporuka za box, gledali bi stariji clanovi rts kanale, bukvalno samo za Orion tv aplikaciju i ponekad kodi? Da li uzeti mi box s, ili neki jeftiniji bi radio posao?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kakav je Mi box S sto se tice bezicne konekcije? Nemam mogucnost da dovedem mrezni kabl do njega pa ce sve morati da se obavlja preko wifi-ja.

Uzgred, ima li sta bolje od box-ova za tih nekih 50-ak evra (gledam cene na KP)?

Hvala

Pristojan. Za 50€ po meni nema boljeg, ali to je i zato što ja preferiram Android TV.

Thanx, narucujem onda. Treba mi kao zamena za Eon posto je mts-ov box poprilicno skromnih mogucnosti.

[emoji115] Mnogi su imali problem sa bežičnim vezom na mi box s. Među njima i ja, iako mi je box uz ruter brzine su bile mizerne. Problem sam rešio lan adapterom.

Na kakav adapter mislis? Strujni lan adapter?

Ako gledaš filmove sa većim bitrate-om, može se desiti da preko wifi bude povremenih zastajkivanja, i to ne zbog Mi box-a, već zbog ograničenog protoka na WiFi (na 2.4GHz je obično velika gužva, ako imaš 5GHz onda je manja gužva ali je i malo manji domet)
Ja sam problem rešio USB/Ethernet adapterom (Mi box nema ugrađen Ethernet port) + powerline adapterima kojima sam ethernet doveo u blizinu Mi box-a bez razvlačenja kablova

Jasno, hvala. Netflix, HBO Go i Plex je glavna namena boxa, 1080p.
Isao bi na 5Ghz mrezu, nekih 5m udaljenosti od rutera.

Niko ne moze da ti kaze tacno kako ce raditi wifi jer zavisi od mnogo stvari, sve sto moze da se kaze je probas pa vidis, ako ne ide kako treba dokupis vec mnogo puta spominjani usb lan adapter.

Licno nemam problema na 5ghz udaljeni svega jedan metar router i mi box ali razdvojeni zidom

Kakav je Mi box S sto se tice bezicne konekcije? Nemam mogucnost da dovedem mrezni kabl do njega pa ce sve morati da se obavlja preko wifi-ja.

Uzgred, ima li sta bolje od box-ova za tih nekih 50-ak evra (gledam cene na KP)?

Hvala

Mi box nema LAN port tako da i da hoces ne mozes koristiti "zicni" internet.

Jel moze na mi boxu da se instalira eon mobilna aplikacija?

Radi odlicno eon apk na mi box-u, a i verzija za mobilne, modovana, ali se ta mobilna verzija koristi sa misem

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Poslednja izmena:

Hvala

Na 5Ghz je brži od LAN koji mu je 100 Mb/s

Meni nesmetano vuče preko 200 Mb/s na WiFi5

Sve otalo odlično. Ja sam ga još upario sa EON daljince pošto smo u kući navikli na njega.

Ima li ko Beelink GT1 Ultimate
Nikako ne mogu da podesim da mi se butuje CoreElec
Nabavio sam netflix pa mi zbog toga treba da mogu gledam 1080p

Ako si odradio sve ovako kako je @shamanNs napisao treba ti samo cackalica u av i da ukljucis u struju:)

samo fajl dtb preimenujes u dtb.img

Poslednja izmena:
Radi odlicno eon apk na mi box-u, a i verzija za mobilne, modovana, ali se ta mobilna verzija koristi sa misem

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Kako?

Ja dobijem da nije podrzana, a ove modovane nece ni da se instaliraju.
Sta god hocu da uradim ne moze.

Poslednja izmena:
CoreELEC 19 Matrix Beta 2 (Development release)

Da nije neko probao kako radi ova beta?

Jesam zamenio fajl nego ne znam gde čačkalicu da gurmnem
Imam 2 usb porta, HDMi, za struju i lan priključak

Nazad
Vrh Dno