Ma jok bre sve je isto ostalo, razlika su daljinac I trenutno sw mada iskreno mislim da je to isti .....Zar nema s905x2?
Mibox 4 je imao s905L
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ma jok bre sve je isto ostalo, razlika su daljinac I trenutno sw mada iskreno mislim da je to isti .....
Amlogic s905l Nema podrsku za vp9 tako da je ponovo isti Amlogic s905xИнтересантно да нигде није наведено који SoC је у питању на овом mi box s.
Једино се наводи да је четворојезгарни.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Pa i cena bi trebala da im je vrlo slicna.
Stvarno koja je cena u radnji i gde to ima?
Билинк ГТ1 ултим. можеMože li reprodukovati 4k filmove od 80 gb što imaju na internetu?
Ako ides na Amlogic s905x2 obrati paznju na modele uporedi cene ,uglavnom stvar je takva da svi krecu sto pre u prodaju I izlaze na trziste sa beta swNajverovatnije cu uzeti H96 max x2Hvala svima na pomoci.
Ako ides na Amlogic s905x2 obrati paznju na modele uporedi cene ,uglavnom stvar je takva da svi krecu sto pre u prodaju I izlaze na trziste sa beta sw
Ovi na carini su postali jezivi, ortak narucio sa alija mi box 3 platio ga 52$ i doslo mu da plati catinu I pdv 2140din. Procenili ga na 60$ pa su zaracunali I carinu posto je preko 50e.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Zar nije terrarium mrtav?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Beelink gt1 mini 53$ (ovo nije 100% ali beelink je manje - više proveren, neka se javi ko ima)
- Xiaomi mibox 54 - 60$ (nema lan, može da se dokupi)
- Mecool m8s pro plus 53$ (paziti da bude s905x).
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Settings -display -pogledaj opcije +- a mozes I na samom tv da podesis....Ljudi imam problem sa ovim Beelink-om koji je danas stigao, ne mogu da mu namestim rezoluciju. Tv je full HD, sta god da stavim od ponuđenih ne vidi se notification bar i po malo sa leve i desne strane. Sistem je 7.1.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari