Teško.
Tj svaki može da gasi, ali da bi upalio to moraš preko IR senzora.
Znaci treba air mouse sa IR diodom.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Mislim da ne, što nisi naručio onaj od 80$ sa air mouse-om. Na njemu radi gašenje i paljenje.Pozdrav, narucio sam probox2 pa me interesuje da li ovaj air mouse moze da pali i gasi box?
Mislim da ne, što nisi naručio onaj od 80$ sa air mouse-om. Na njemu radi gašenje i paljenje.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sto gasi box uopšte? Drži ga u stand by - u.Odbilo me je to sto nema tastaturu, mislim da je patnja kuckati bilo sta bez nje.
Ako je plavi ili zeleni, ubaci superceleron rom.
Kada ti izbaci onu gresku, samo bocni reset taster i nastavice bez greske
Imaš neki z preporuku...Može preko usb burning tool-a, preko sd kartice, ili kroz twrp. Zavisi od rom-a
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Uglavnom svi sad ovaj koriste
https://www.atvxperience.com/
Na sajtu imaš sve kako i šta. Vidi da li je tvoj box podržan, ako je amlogic u pitanju verovatno da jeste. Obavezno pogledaj i neki video na yt kako sve to ide. Nemoj da žuriš!
Obavezno prvo nabavi usb male to male kabl (ako već nemaš), trebaće ti za usb burning tool ago nešto krene naopako.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ja sam sad uklonio atvx - ovaj najnoviji - lepo to izgleda, ali fakat da je poceo da mi se zakucava box (isto x96 mini), prethodni (v2b) je kao radio, dok nije poceo netflix da brlja... vratio sam se na stock i sad je opet sve OK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari