Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Instalirah danas Kodi da isprobam, ali nešto mi ne ide sa pronalaženjem aktuelnih dodataka koji funkcionišu.
Ako može neko da mi pusti na pm ili da ostavi ovde par linkova sa korisnim sadržajem, tipa IPTV, filmovi/serije šta instalirati i odakle.
Ako ne volis mnogo da cackas preporucio bih ti osijek build. Imas strqnicu ma fejsbuku i sva uputstva. Instaliras iznova kodi, pa onda osijek i sve imas podešeno...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Instalirah danas Kodi da isprobam, ali nešto mi ne ide sa pronalaženjem aktuelnih dodataka koji funkcionišu.
Ako može neko da mi pusti na pm ili da ostavi ovde par linkova sa korisnim sadržajem, tipa IPTV, filmovi/serije šta instalirati i odakle.
Na FB potrazi grupu Osijek build, imas sve objasnjeno.

16.1 jarvis
Nasao sam na netu da je problem sa amlogic procesorima i 6.0 androidom. Treba ubaciti neku skriptu ali mi je to sve zesce komplikovano.
Probaj sa spmc vidi dal je bolje
Posle dva dana patnje zamenim ga za neki mq, em jeftiniji em proc od 1,5 a radi kao sat. Onaj V88 pro je krs teski, zaobilaziti u sirokom luku. Nego jeli neko uzimao onaj air mouse i tastaturu c120,ima ih na kp za 1900 u kompletu. Kako to radi? Deluje mi zanimljivije od one touchpad tastature.

Posle dva dana patnje zamenim ga za neki mq, em jeftiniji em proc od 1,5 a radi kao sat. Onaj V88 pro je krs teski, zaobilaziti u sirokom luku. Nego jeli neko uzimao onaj air mouse i tastaturu c120,ima ih na kp za 1900 u kompletu. Kako to radi? Deluje mi zanimljivije od one touchpad tastature.
Sta si uzeo mxq s805 eto dokaza za ono sto sam pricao....V88 pro je amlogic s905x ili rk3229? -zbunjuju me nazivi :)

Sta si uzeo mxq s805 eto dokaza za ono sto sam pricao....V88 pro je amlogic s905x ili rk3229? -zbunjuju me nazivi :)
Da, taj mxq s805.A V88 je amlogic s905x.I negde sam preksinoc nasao nekom forumu da ti amlogic s905x imaju cesto problema sa kodijem, da je neka skripta u pitanju. Taj V88 pro je kao jaci od ovog mxq ali mu nije ni blizu.

Da, taj mxq s805.A V88 je amlogic s905x.I negde sam preksinoc nasao nekom forumu da ti amlogic s905x imaju cesto problema sa kodijem, da je neka skripta u pitanju. Taj V88 pro je kao jaci od ovog mxq ali mu nije ni blizu.
Nemam pojma (najverovatnije los sw),moj amlogic s905x radi fenomenalno....Bez ikakve skripte

Poslednja izmena:
Imao sam ja teski krš. Radiš sa njim ko da igraš tenis. :) Preporucio bih ti Mele airmouse bilo koji stvarno je dobar isprobano.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja koristim taj c120 i za te pare je odlican, nemam zamerki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vidim i na youtube da ga hvale. Ovaj melo f10 nema kod nas, bar ga ja nisam. nasao nigde po oglasima. A mrzi me da cekam iz Kine, i da razmisljam hoce li doci za 5 ili 55 dana.Ako Alibaba dodje u Zadar kako pricaju onda cemo da trgujemo sa kinezima a do tada nista.

Poslednja izmena:
Ramir Boljkovac, sto se tice Kodija i sve sto ide uz Kodi je ekspert. Ima build sto je napravio, ekstra. On preporucuje ovaj daljinski.

Ramir Boljkovac, sto se tice Kodija i sve sto ide uz Kodi je ekspert. Ima build sto je napravio, ekstra. On preporucuje ovaj daljinski.
E kad smo kod osijek builda ja ne mogu uopste da ga dodam u add source? Prijavljuje da je nepoznat url? Onaj http://tinyurl.com/r2bosijek

Taj ne radi od juce. Ima na FB, potrazi stranicu ili grupu Osijek Build, dodao je novi wizard

I da bi ga dodao, moras da obrises sve sto imas na Kodiju. Ide instalacija na cisti Kodi. Imas upustvo i samo ga prati.

Pa sta onda dobijam sa tim? Sta on ima u tom buildu? Ima li exodus, phoenix, sprtsdevil?

Ovo je Mosquito

c5a273589939f89fc4db8f442fe650b4.jpg

4e02268a49987fb917337a53edb0c37c.jpg

1ef2da8bc26e636258cfb9282b9b5d83.jpg

16a6fae4842bcf4c9c507b604d9538f5.jpg

Sinoc sam ovo instalirao. Malo mi je neobicno. Za pocetnike, mislim da je sasvim ok. U svakom slucaju uvjek se moze deinstalirati.

Mislim da je ovaj build nekako bolji za tablete, bar se meni čini...

....shit has hit the fan...

Kako najbolje podesiti bufering na kodiju,na yt ima raznih tutorijala,tri sam probao i nisam primetio neka poboljsanja.

Kako najbolje podesiti bufering na kodiju,na yt ima raznih tutorijala,tri sam probao i nisam primetio neka poboljsanja.

advancedsettings.xml
Kod:
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode> <!-- Comment: Default is 1 -->
<cachemembuffersize>0</cachemembuffersize> <!-- Comment: Default is 20971520 bytes or 20 MB -->
<readbufferfactor>1.5</readbufferfactor> <!-- Comment: Default is 1.0 -->
</network>
</advancedsettings>

Imam android box, m6, s805 chipset, nije nešto ali vrši posao.
Imam bežičnu tastaturu, api bi bilo dobro kada bih sa daljinskim mogao da kucam azbuku. Sad to ne mogu, recimo odem na market, pozicioniram se na search box i iskoči tastatura ali ja nikako sa daljincem ne mogu da prebacim fokus na nju da bih kucao slova?

Nazad
Vrh Dno