izgleda da ima opcija,uz pomoc uredjaj EasyCap...nisam kuci....poslacu ti link,neki rusi,su to resili....planiram danas da probam,jer sam nocas kasno nasao....Zna li neko da li postoji mogucnost snimanja tv sadrzaja na ovaj uredjaj ?
ja,koliko se secam,mislim da je radisa imao WD i pre nego sto je kupio doticni android i secam se da je dosta hvalio i jedan i drugi.sad, odjednom ne valja android.meni taj isti model i dalje lepo radi.doduse zakuca ponekad,narocito na navi-x-u ali se ne bunim nego zahvaljujem dobrim ljudima koji su smislili xbmc.
ja sam "kompjuterski" nepismen ali sam ga instalirao i poslozio zahvaljujuci temi:XBMC i rad sa njim sa jednog drugog srpskog foruma gde je sve objasnjeno u slici i reci pa da se ne patite pronadjite tu temu i obratite paznju na strane 1 i 2 stim sto je sada aktuelnija vezija Gotham 13.0 alhpa9 ali mene mrzi ponovna instalacija,dobar mi je ovaj frodo 12.0Bilo bi super, da za totalne pocetnike koji do sada nisu koristili xbmc, otvori nova tema, kako instalirati i podesavati xbmc na androidu... Iskustva korisnika, i neke cake oko najboljih podesavanja...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari