Mi box S + eon daljinski (smart tv aplikacija)
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Pa za tu kombinaciju ima da ga košta koko bi dao za 2 eon box van mreže.
Hvala puno, idemo na fire tv stickJa koristim gen2 i super radi posao za sve sto sam naveo. 4k ima veci ram i pusta netflix 4k i naravno sve 4k bez trzanja. Daljinski koji ide uz firestick odličan.
Imam eon smart box paket kod sbb-a i mogucnost da nanjega povezem jedan smart tv i da na nemu koristim eon aplikaciju, a samim tim i mogucnost vracanja emisija unazad.
Tu mogucnost sam iskoristio i na jedan android tv sam instalirao eon aplikaciju i aktivirao je i super radi.
Pored toga, na drugom tv-u imam xiaomi mi box, ali na njemu ne mogu da instaliram eon apliakciju jer daju mogucnost da se koristi na samo jednom smart tv-u po nalogu.
S druge stzrane, kao sto znate, eon aplikaciju mogu da koristim na 5 android telefona i na njima se ne aktivira putem onog koda koji se unosi u moj sbb aplikaciju nego se u apliakciju na android telefonima unosi mejl i lozinka.
Pitanbje je sledece. Da li postoji neka eon apliakcija koja se moze instalirati na android box-u, u ovom slucaju na xiaomi mi box-u koja ce mi prilikom pokretanja traziti da unesem mejl i lozinku? Na taj nacin bih mogao da imam eon i na drugom tv-u, a samim tim i mogucnost vracanja emisija unazad.
Probao sam da instaliram neke starije verzije eon apliakcije, ali ne mogu se pokrenuti i traze nadogradnju.
Da li mozda postoj resenje za ovaj problem?
Znam da uvek postoji neka dobra fora
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Da li se isplati kupiti mi box sada ili juriti neki drugi box budzet 5000-6000
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Imate na kp mi box s od 65-70 e. Ali samo godinu dana garancije. Govorim naravno o novom uredjaju. Ja pazario pre 6-7 meseci. Zadovoljan.Da li se isplati kupiti mi box sada ili juriti neki drugi box budzet 5000-6000
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Probaj Nitro STB. Isti je kao stbemu. Ja imao cudan problem na stbemu na mi boxu. Nikako nisam mogao da ukucam adresu portala. Ukucam sve i kada trebam da idem na OK samo me izbaci. Kucao preko daljinskog, pokusao i preko mi remote aplikacije isto.Da li na stb emu koristite placenu listu ili imate alat za vadjenje mac adresa?
Mene na stb emu nervira to sto se cesto desava blokiranje, samo bez razloga odjednom blokira unutar same aplikacije dok se krecem ili kada je pusten neki kanal. Onda mi je jedino resenje da zadrzim centralni taster i da ponovo ucitam portal. Da li mozda imate resenje za taj problem?
Inace koristim pro verzije stb emu apk
Ubacio kupljenu. Radi sve ok. Nije nikada blokirao.Hvala na predlogu. Probacu sa njom. Da li koristis kupkjenu listu ili imas alat za vadjenje mac adresa pa njih koristis? Da li ti se desava da blokira ta nitro stb apk kada se kreces kroz meni ili menjas kanale ili dok je pusten neki kanal?
Da nije mozda tv povezan kablom, meni hbo go na beelink gt nije hteo da radi ukoliko box nije povezan na wifi. Mada mi sada na android tv-u radi normalno iako je povezan kablom na net...Ja imam cudan problem sa android televizorom.
Instalirao sam hbo go i ulogovao sam se sa mojim nalogom, dodje i kliknem na film ili seriju koju zelim da pustim i samo vrti i nista zivo nece da ucita. Npr stb emu radi bez problema, ali hbo go nece da pusti video. Da li neko ima ideju u cemu je problem?
Na mi box s na drugom televizoru hbo go radi bez problema.
Ok, kupkjena bi morala da bude stabilna.
Zanima me da li je neko koristio listu koja nije kuoljena i da li je blokirala sama apk kada ste se kretali kroz listu kanala ili prilikom gkedanja nekog kanala. Bikvalno zablokira apk i dok se ne ucita potral ponovo stoji zablokirana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari