Ne znam bas za to seckanje, imao iphone 6 i 6s, posle s7 edge a sada s8 plus i nijednom mi nisu seckali. Čak su i glupi tw dobro-solidno optimizovali.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Dimenzije telefona?
OnePlus 3T ako hoćeš fluidnost, sve ostalo će ti "seckati" u odnosu na iPhone. Naravno, možeš i Pixel, samo ne znam koji cenovni rang gledaš.
Iskreno mi se svidja kako oba telefona rade, mozda mi se malo vise dopada ekran Sony-a. Dizajn mi je lep na oba modela, ne bih isao na veci telefon. Kakvi su u poredjenju autonomije?Pa nije bas tako, da samo OnePlus radi odlicno van Nexus/Pixel serije. https://www.youtube.com/watch?v=jAhTrpA3idw
EDIT: inace bih voleo bolju autonomiju , ponekada koristim telefon kao navigaciju za bajs/hajking.
Iskreno mi se svidja kako oba telefona rade, mozda mi se malo vise dopada ekran Sony-a. Dizajn mi je lep na oba modela, ne bih isao na veci telefon. Kakvi su u poredjenju autonomije?
Nemoj suditi o Androidu na osnovu ova dva uređaja. Meni je poslovni A3 i ima i dalje Marshmallow i stariji TouchWiz, ne bih ga poželeo ni najgorem neprijatelju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari