Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

In App Purchase

Nije strašno, skontas foru... Ja sam došao oko 10-11 i kad sam menjao rom zaboravim backup da uradim, instalirao je posle i džaba, dodjem do 9 i ne vredi. Otišla na odmor.

A kako mogu da se prijavim na Amazon i sta treba da uradim, da odatle mogu da skidam i pratim kad su koje besplatne aplikacije? :)
Skines amazon app store aplikaciju, registrujes se sa nekom laznom americkom adresom, i u samoj aplikaciji svaki dan gledas free app of the day ili cekas dojavu negde :)

Jako dobra ja se bas navukao ali nemam nikog od frendova da to igra :D

Ok usput si mogao da kazes kako :D nudi mi prijatelje samo kad se ulogujem sa fb, a taj nalog mi nije u funkciji xd

Nzm nisam pokusavao na druge nacina izgleda samo preko fejsa ako zelis da igras sa prijateljima...

Poslednja izmena:
Ima li neka dobra ugrica na foru parkiranja, parkiranja kamiona ili tako nesto a da je fino odradjena? :)

Meni je najbolji bio dr parking ali kratko traje, probao sam i neke druge ali mi se nisu svidele

Sve što ima Drift u nazivu- dalje od toga.

Ne znam kako vi ostali, ali nije da sam sad nešto omatorio, pa da mi se ne igraju igrice, ali ovaj sistem IAP je ubio sve... Tačno kad vidim igricu gotovo svaka ima IAP, sem onih koje se plaćaju, ali mislim bolje mi da se plati jednom, nego ovako... Mislim naravno muzu više para, ali presedne ti igranje igrica...

Ako moze da se igra pristojno i bez kupovine, igram dalje. Ako ogranicava duzinu igranja, ili ti treba 6 meseci nabijanja skora da bi normalno igrao, deinstaliram cim shvatim dinamiku.

Ne znam kako vi ostali, ali nije da sam sad nešto omatorio, pa da mi se ne igraju igrice, ali ovaj sistem IAP je ubio sve... Tačno kad vidim igricu gotovo svaka ima IAP, sem onih koje se plaćaju, ali mislim bolje mi da se plati jednom, nego ovako... Mislim naravno muzu više para, ali presedne ti igranje igrica...

+1

IAP je ubio svaku želju za igranjem. Upravo zbog toga sam se zakleo da neću nikad vise da skinem ista što dolazi od Rovio-a, sve i nekako ali oni su najgori. U fazonu igra je besplatna, ali te zato satrase reklamama, koje ne možeš izbjeći ni adb-om, pa itemima kao npr u angry birds go gdje nakon drugog levela sve plaćaš pravim parama. Sve to u igri koja je navodno besplatna, a u kojoj je bukvalno sve premium sadržaj.

Poslednja izmena:
Vrh Dno