Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Moze i meni link da probam:)Hvala unapred.

Mislim da je meni kao Tegra verzija sa ovim efektima:

screenshot05.jpg

screenshot06.jpg

screenshot07.jpg

Ali nisam siguran.

Ja nisam puno igrao, pa nisam primetio te efekte. Ali svi su dobili link ka istoj verziji, da ne bude zabune. :)

Nema ovih efekata :(

Ovo je definitivno samo za Tegru, ali nema veze i bez njih igra izgleda fenomenalno. Non-tegra nije bas ovakva kao na ovim slikama, bar kod mene.

Onda cekamo nekoga sa HOX-om ili npr. 4X HD-om da nam dostavi utiske. :)

Nema ovih efekata :(

Ovo je definitivno samo za Tegru, ali nema veze i bez njih igra izgleda fenomenalno. Non-tegra nije bas ovakva kao na ovim slikama, bar kod mene.

Sigurno se mogu nekako uključiti ti efekti i na non-tegra uredjajima. Pogledaću to kasnije.

Video sam da je u preporucenim na PS, ali zbog ovog "trial" je nisam skinuo, principijelno nikad ne skidam trial verzije :D Kad ono njima "trial" neki trade mark. Mogli su malo pametnije krstiti aplikacije.

Izgleda da stvarno jeste trial jer posle 20ak nivoa trazi da platis da ti otkljuca jos nivoa i skloni reklame.

Da li se ja varam ili je Zynga bankrotirala?
Ili je pred bankrotom?

Steta stvarno. Vidi se koliko truda je ulozeno u ovu igru. Definitivno pomera granice.

Da od predstavljanja Nexusa 7 tj. malo nakon toga je izasla i bila Tegra only. Tek nakon godinu dana igra je dostupna skoro svima.

Ja nisam puno igrao, pa nisam primetio te efekte. Ali svi su dobili link ka istoj verziji, da ne bude zabune. :)

Posalji i meni PM pliz. Nije problem da platim igru ali vidim da ne radi gomili ljudi kako treba sto je nedopustivo.

Poslah ti link. Da, bezveze je što je loša kompatibilnost igre. Ne razumem šta su to radili, a cena igre uopšte nije zanemarljiva.

Probaj Adreno verziju sa onog linka. Na netu sam naleteo na par mesta da su fajlovi isti.

Rade, evo sad proverih. Probaj bez one metode za brzo skidanje. Par njih mi je juče prijavilo da više ne radi.

Onda cekamo nekoga sa HOX-om ili npr. 4X HD-om da nam dostavi utiske. :)

Igrao sam je ja odavno, grafika je odlična, ali je nisam je prelazio, brzo mi je dosadila.

i treba da propadnu kad su pravili tegra ekskluzivu.

Svako ko prati mobilnu tehnologiju zna da treba da uzme Tegra telefon ili tablet ako voli igrice. Gotovo sve najbolje igre koje postoje za android su bolje na tegri nego na ostalim SoC-evima, ma koliko oni bili jači. Od NBA 2K13 do GTA Vice City, sve bolje izgledaju na Tegra uređajima

Glory of generals. Epic potezna strategija :)

Mislis na The Dark Knight Rises? AA je igra za PC i konzole :d

Misli na Batman Arkham City :p

Tek sam sad probao Rayman Jungle Run, odlican.

Nazad
Vrh Dno