Vec skoro puna 3 meseca, svaki svakcijati dan, igram FarmRPG i to je prvi put u zivotu da sam se zaludeo nekom mobilnom igrom, a mator konj
Simple, mobile-friendly, farming RPG where you farm, fish, craft and explore!
play.google.com
Igra nema reklame, pokrece se instant i u pitanju je "tekstualna verzija" Stardew Valley tipa igara. Takodje kao i u slucaju Stardew Valley jedan developer razvija igru uz nikad bolji i zabavniji community u jednoj igri koji sam do sad video. Farm vajb, ali u sustini chill mmo.
Farming, crafting, fishing i exploration, 4 skilla se razvijaju kroz razne kvestove, trejding ajtema sa ljudima u chatu, special eventi (halloween, christmas, valentines itd) i milion malih updatea koje ovaj lik skoro na dnevnom nivou izbacuje. Igra je dostupna i kao desktop verzija kroz browser
Farm RPG is a simple, mobile-friendly, text-based farming RPG game where you start a farm, fish, craft and explore the world of the game.
www.farmrpg.com
p.s. obavezno ukljuciti dark mode, u suprotnom se oslepi
p.p.s nick mi je ikoalosaurus, u end-gameu sam uveliko, sve lvl 99, od nedavno rade referrali, mozete se i preko mog koda registrovati i dobiti ponesto kul - 04C40
Posaljite poruku u igri ako se pridruzite, imam tonu itema da posaljem besplatno da pomognem u startu